Het Arsenaal herenhuis, Bouwnummer 101

Koopprijs

€ 574.840 vrij op naam

Woonoppervlakte

190 m2

Kaveloppervlak

134 m2

Omschrijving

De herenhuizen van het woningtype D1 en D2 meten een indrukwekkende 190 m2 gebruiksoppervlakte, verdeeld over drie woonlagen. Hierdoor is plaats voor 4 slaapkamers en 2 badkamers. Parkeren kan op het eigen erf, vóór de inpandige berging. Een tuingerichte leefkeuken is op de begane grond gesitueerd, met een royale bijkeuken. Openslaande deuren leiden naar de tuin met de steiger aan het water. De woonkamer op de eerste etage biedt een fantastisch uitzicht over alle waterpret. Hoe uniek is dat!

Alle woningen binnen het Arsenaal worden standaard voorzien van een warmtepomp, warmte-terugwin-systeem en zonnepanelen. De vloerverwarming is, naast verwarmen in de koude maanden, in staat om 's zomers (beperkt) te koelen. Er komen geen gasaansluitingen. Theoretisch leveren de zonnepanelen voldoende energie, het aantal zonuren is daartoe bepalend. Met een EPC van 0.2 blijven de woningen ruimschoots onder de normering van het Bouwbesluit. Zo werkt Brokking aan de Zaan niet alleen aan een mooier maar ook aan een schoner leefklimaat.

Bouwnummer 101 heeft directe verbinding met het water via een steigerterras op het west-noordwesten, hier kan de eigen boot afgemeerd kan worden. De kaveloppervlakte meet 134 m2. De riante voortuin op de zuidoostkant biedt plenty ruimte voor de oprit.

Indeling:

Begane grond:
Na de auto op het pad te hebben gezet, kom je binnen via de hoofdentree van de woning of via de berging. Dan ben je in de hal, met meterkast en toilet met fontein.
De royale leefkeuken, die vanwege smaak- en wensgevoeligheid casco wordt opgeleverd, is gericht op de waterkant. Dubbele openslaande deuren leiden naar de tuin, die direct met de schoeiing aan de Zaan grenst. Ideaal om je eigen boot aan te meren! De praktische bijkeuken is er voor de was, strijk en andere huishoudelijke zaken. Voor alles wat wel voor de grijp maar niet in het zicht hoeft. De trap naar de bovenste twee woonlagen kan open blijven of afgeschermd.

Eerste verdieping:
Deze trap komt uit in de woonkamer op de eerste etage. Twee paar openslaande deuren, beschermd met stijlvolle Franse balkons, laten licht en lucht naar binnen.
Het tweede toilet met fontein ligt separaat van de badkamer. Prettig! Deze badkamer wordt ingericht met een ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel. Hiernaast ligt een royale slaapkamer.

Tweede verdieping:
De andere 3 slaapkamers liggen op deze etage, waarvan de grootste uitzicht biedt over het water, en een flinke berging. Op de overloop zijn nog twee vaste kasten en een separaat derde toilet met fontein. De tweede badkamer krijgt dezelfde afmetingen als de badkamer een etage lager. De betegeling, een inloopdouche en een wastafel zijn standaard.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 574.840 vrij op naam
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Herenhuis
Woningsoort
Tussenwoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2021
Type dak
Plat dak bedekt met Bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
190 m2
Perceeloppervlakte
134 m2
Inhoud
729 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Zonnecollectoren

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming, Warmtepomp en Warmte terugwininstallatie
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
Aan water, In woonwijk en Aan vaarwater

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
met 1 plaats

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Hoorn Makelaarsgroep

Zaandijk

Brokking aan de Zaan

Is een ontwikkeling van:

De Nijs

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Het Arsenaal herenhuis in het project Brokking aan de Zaan