Koopprijs

Van € 365.000 - € 389.500

Aantal woningen

2

Woonoppervlakte

65 m2 tot 75 m2
Inhoud
234 m3 tot 279 m3

Omschrijving

Magenta, 2 woningen
Bouwnummers 37 - 45

Deze gespiegelde appartementen liggen op de tweede etage en beschikken beide over een eigen dakterras van maar liefst zestig vierkante meter! Vanuit de woonkamer leiden dubbele openslaande deuren naar deze heerlijk beschutte buitenruimte. Daarnaast hebben de twee slaapkamers allebei een glazen pui en deur naar hun eigen loggia. Deze binnen-buitenruimte met binnen een glaspui vormt een natuurlijke barrière naar de buitenwereld. Waar je ook nog eens heerlijk kunt zitten als het buiten te koud is!

Van binnen zijn deze appartementen, met circa 75 en 65 m2 gebruiksoppervlakte, aangepast aan alle moderne wooneisen, met verantwoordelijke isolatie- en duurzaamheidskeuzes.
De open keuken wordt casco opgeleverd. Als eerste bewoner heb je de vrijheid om die in te delen en in te richten naar je eigen behoefte en smaak. Uiteraard is er al een plek voorzien en zijn de leidingen afgedopt. De badkamer en het separate toilet worden grotendeels betegeld. De woningen worden standaard opgeleverd met luxe sanitair en A-merk kranen. Restwarmte wordt opgevangen en gebruikt om de eigen warmwaterbehoefte te ondersteunen. Omdat het een transformatieproject betreft is er een gasleiding voorhanden, die gaat naar de CV-installatie. De nieuwste generaties installaties, zowel warmte-terugwin als CV, staan garant voor minimaal verbruik. Elke woning beschikt over een inpandige berging annex technische ruimte.
Stroom komt voor een deel van boven, gebruikmakend van de platte daken. Op het hoogste punt en met de gunstigste ligging worden zonnepanelen geplaatst. Hiermee wordt de externe energiebehoefte van het gebouw, voor bijvoorbeeld de verlichting van de corridors en de liftinstallatie, en de individuele bewoners teruggebracht. Dat merk je direct in de maandelijkse lasten.

Tot de gemeenschappelijke ruimtes behoort ook de parkeerplaats achter het gebouw, waar ieder appartement een plek krijgt toegewezen. Waar ongetwijfeld ook veelvuldig gebruik van zal worden gemaakt, is het dakterras bovenop de tweede etage. Terugtrekken met een drankje en een goed boek, of met vrienden, kan op je eigen dakterras, maar misschien vind je het af en toe ook gezellig om samen met je medebewoners van het buitenzijn te genieten.

Voor de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor gebouw en terrein, zoals het achterliggende parkeerplein, wordt een Vereniging van Eigenaren in het leven geroepen. Onder professionele begeleiding worden onderhoud, verzekering en calamiteiten financieel en operationeel gedekt. Hiervoor betaalt elke eigenaar een bijdrage.

Bijzonderheden
Zelfbewoningsplicht van toepassing voor een maximale periode van 2 jaar.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
37 Magenta € 389.500

Magenta

Bouwnummer 37 - € 389.500

Verkocht

75 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

45 Magenta € 365.000

Magenta

Bouwnummer 45 - € 365.000

Verkocht onder voorbehoud

65 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Plattegrond


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Magenta in het project De Mercurius