Koopprijs

Van € 235.000 - € 245.000

Aantal woningen

2

Woonoppervlakte

53 m2 tot 54 m2
Inhoud
179 m3 tot 184 m3

Omschrijving

Cyaan, 2 woningen
Bouwnummers 38 - 46

Dit woningtype vinden we op de tweede etage, studio-appartementen in de voormalige productiehallen van het gebouw, met zicht op de Fröbelstraat en op de Schoolkade. De gebruiksoppervlakte is compleet aangepast aan alle moderne wooneisen, met verantwoordelijke isolatie- en duurzaamheidskeuzes.
Bijzonder is de loggia waar de living op aansluit. Deze binnen-buitenruimte met binnen een glaspui vormt een natuurlijke barrière naar de buitenwereld. Waar je ook nog eens heerlijk kunt zitten! Achterin de kamer is een fijn slaapgedeelte dat eenvoudig met een kast of scherm is af te scheiden van de woonkamer.
De halfopen keuken wordt casco opgeleverd. Als eerste bewoner heb je de vrijheid om die in te delen en in te richten naar je eigen behoefte en smaak. Uiteraard is er al een plek voorzien en zijn de leidingen afgedopt. De badkamer met toilet worden grotendeels betegeld. De woningen worden standaard opgeleverd met luxe sanitair en A-merk kranen. Restwarmte wordt opgevangen en gebruikt om de eigen warmwaterbehoefte te ondersteunen. Omdat het een transformation betreft is er een gasleiding voorhanden, die gaat naar de CV-installatie. De nieuwste generaties installaties, zowel warmte-terugwin als CV, staan garant voor minimaal verbruik. Elke woning beschikt over een inpandige berging annex technische ruimte.
Stroom komt voor een deel van boven, gebruikmakend van de platte daken. Op het hoogste punt en met de gunstigste ligging worden zonnepanelen geplaatst. Hiermee wordt de externe energiebehoefte van het gebouw, voor bijvoorbeeld de verlichting van de corridors en de liftinstallatie, en de individuele bewoners teruggebracht. Dat merk je direct in de maandelijkse lasten.

Tot de gemeenschappelijke ruimtes behoort ook de parkeerplaats achter het gebouw, waar ieder appartement een plek krijgt toegewezen. Waar ongetwijfeld ook veelvuldig gebruik van zal worden gemaakt, is het dakterras bovenop de tweede etage. Ruim genoeg om je terug te trekken met een drankje en een goed boek, maar toch ook weer intiem zodat je hier gezelligheid vindt van je medebewoners.

Voor de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor gebouw en terrein, zoals het achterliggende parkeerplein, wordt een Vereniging van Eigenaren in het leven geroepen. Onder professionele begeleiding worden onderhoud, verzekering en calamiteiten financieel en operationeel gedekt. Hiervoor betaalt elke eigenaar een bijdrage.

Bijzonderheden
Zelfbewoningsplicht van toepassing voor een maximale periode van 2 jaar.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
38 Cyaan € 235.000

Cyaan

Bouwnummer 38 - € 235.000

Verkocht

54 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

46 Cyaan € 245.000

Cyaan

Bouwnummer 46 - € 245.000

Verkocht

53 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Plattegrond


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Cyaan in het project De Mercurius