Besaen, Assendelft

Volledig verkocht

Besaen

De allerlaatste 2 woningen in Saendelft, in plan Besaen (Tuinwijk) Assendelft.

2 robuuste 2 onder 1 kap woningen type Bastion met een woonoppervlak van 160m2 en een inhoud van 672m3.
Fraai gelegen aan de zuidrand van Saendelft met een tuin op het zuidwesten die aan water is gelegen. Een tuinberging van 2 m2 is geïntegreerd in de voet van het Bastion.
De woningen hebben een extra plafondhoogte van 3.30m op de begane grond en 1e verdieping.
de woningen worden gebouwd met betonnen vloeren, binnenspouwbladen van kalkzandsteen en de woningscheidende wand is uitgevoerd als een ankerloze spouwmuur, de buitenspouwbladen zijn gemetseld of uitgevoerd met cementgebonden Eternit Boronda leien, en de ramen en kozijnen worden uitgevoerd in hardhout.
Het dak is plat en gedekt met een bitumineuze dakbedekking (niet uitlogende APP) en een ballast laag van grof grind.

Indeling:
Begane grond: entree, gang met trap en toilet, ruime living van 40m2 met tuingerichte woonkamer en open keuken;
1e verdieping: overloop met apart toilet en bergkast, 3 slaapkamers en een ruime badkamer;
2e verdieping: overloop, opstelling cv-ketel, mv-unit en aansluiting wa, ruime oningedeelde verdieping met ruimte voor 2 of zelfs 3 kamers.

De woningen zijn volledig geïsoleerd en worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk, de keuken zal niet worden geleverd. In de afbouw kunnen nog diverse keuzes worden gemaakt waarvoor een rechtstreekse afspraak met de bouwer zal worden gemaakt.

Via loting zullen de woningen worden toegewezen waarbij kopers die een (sociale) huurwoning achterlaten voorrang zullen krijgen.
Inschrijving kan via een inschrijfformulier dat via Willemars makelaars verkrijgbaar is evenals uitgebreide tekeningen en technische omschrijving. Inschrijven kan tot 13 september waarna loting in week 38 zal plaatsvinden en uitslag meteen zal worden gecommuniceerd.
Lees verder...