Koopprijs

Van € 961.800 - € 1.049.000 vrij op naam

Aantal woningen

2

Woonoppervlakte

226 m2 tot 245 m2
Type woonhuis
Villa
Woningsoort
Vrijstaand
Perceeloppervlakte
520 m2 tot 694 m2
Inhoud
891 m3 tot 933 m3

Omschrijving

De Pauw (Plus)

Van dit bouwtype worden 2 verschillende woningen gebouwd. De Pauw (bouwnummer 5) met een woonoppervlakte van ca. 226 m2 en De Pauw Plus (bouwnummer 1) met woonoppervlakte van ca. 245 m2. Beide woningen krijgen een andere kleurstelling en gevelopbouw.

Op de ruime kavels wordt naast de woning tevens een aangebouwde berging geplaatst en er is plek voor een oprit voor 2 auto's.

Indeling:
Entree/hal met trapopgang, toiletruimte voorzien van hangend toilet en fonteintje, opstelplaats voor warmtepomp en warmwaterboiler. De woning heeft een grote woonkeuken met een grote raampartij en een woonkamer met openslaande tuindeuren.

Op de eerste verdieping bevinden zich de masterbedroom met privé badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en hangend toilet. Nog 2 ruime slaapkamers, 2e badkamer met douche en dubbele wastafel en tot slot een separate toiletruimte.
De badkamers en het toilet worden standaard voorzien van sanitair en betegeling.

Vaste trap naar de tweede verdieping, daar bevindt zich in de grote open ruimte een afgesloten technische ruimte waar de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden. Deze verdieping is volledig naar eigen wens nader in te richten en biedt o.a. de mogelijkheid om 2 slaapkamers en een 3e badkamer te realiseren.

In de woning wordt een warmtepompinstallatie (inclusief boilervat) met bodembron geplaatst die het warm tapwater en de verwarming op de begane grond (exclusief de berging) en de verdiepingen (vloerverwarming) verzorgt.

Er is een ruim scala aan meerwerkmogelijkheden om de woning tijdens de bouw naar jouw woonwensen aan te passen.

Als stimulans voor de aanleg van een duurzame tuin ontvang je als koper van De Pauw of De Pauw Plus een bomencadeaubon.

-------------------------

Kreekrijk deelplan I - 7 luxe vrijstaande villa's gelegen aan water met achtertuin op het zuidwesten

In het weids opgezette deelplan I in nieuwbouwwijk Kreekrijk worden aan de toekomstige straat Vergezicht 7 vrijstaande villa's gerealiseerd. De huizen kijken aan de voorzijde uit op groenzone De Kreekrug en aan de achterzijde zijn de flinke achtertuinen gelegen aan water en op het populaire, zonnige zuidwesten.

De woonoppervlaktes starten vanaf ca. 199 m2 - 245 m2
Inhoud: vanaf ca. 850 m3 - 947 m3
Perceeloppervlaktes: vanaf ca. 518 m2 - 694 m2 eigen grond

Vier verschillende woningtypes zorgen voor een sfeervol en fraai gevarieerd Noord-Hollands straatbeeld. Welk woningtype spreekt jou het meest aan? De Groene Jager, Het Juffertje, De Zwaluw of kies je voor De Pauw (Plus)?

De woningen* zijn nog ruimer te maken met de uitbreiding van het huis aan de voorzijde met 1 meter en/of uitbouw van de achterzijde op de 1e en 2e verdieping van 1 meter. Denk je eens in wat dat met de woonoppervlakte in huis doet!

Alle villa's worden uitgerust met een warmtepompinstallatie (inclusief 270 liter boilervat) met bodembron, vloerverwarming door het gehele huis, zonnepanelen en CO2 gestuurd balansventilatiesysteem met warmte terugwinning. Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG), dus zeer duurzaam wonen.

Ben je nader geïnteresseerd? In de brochures is veel nadere informatie over de verschillende woningtypes terug te vinden.

De inschrijving sluit woensdag 9 maart aanstaande om 17.00 uur. Inschrijfformulieren zijn via ons kantoor te verkrijgen.

*) m.u.v. De Pauw Plus

Lees verder...
Bnr.
Reset
1 De Pauw (Plus) € 1.049.000

De Pauw (Plus)

Bouwnummer 1 - € 1.049.000

Verkocht

245 m2 woonoppervlakte

694 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

5 De Pauw (Plus) € 961.800

De Pauw (Plus)

Bouwnummer 5 - € 961.800

Verkocht

226 m2 woonoppervlakte

520 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Pauw (Plus) in het project Kreekrijk - 7 vrijstaande luxe villa's