Koopprijs

Van € 684.400 - € 703.400

Aantal woningen

2 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

176 m2 tot 184 m2
Type woonhuis
Herenhuis
Perceeloppervlakte
325 m2 tot 346 m2
Inhoud
667 m3 tot 700 m3

Omschrijving

KOOLMEES

Het type Koolmees heeft 2 gezichten onder 1 dak: Statig uitgevoerd met een klassiek vormgegeven dwarskap en daarnaast modern door de combinatie van twee soorten materiaalgebruik in de voorgevel van bakstenen en vezelcementplanken in de kleur Cappuccino.

De woning met de dwarskap biedt een woonoppervlakte van ca. 184 m2
De woning met de Cappuccino vezelcementplanken meet 176 m2

Op de kavels wordt naast de woningen tevens een aangebouwde berging geplaatst en er is plek voor een oprit voor 2 auto’s per woning.

Van type Koolmees worden 2 woningen gebouwd.
Inhoud: ca. 667 – 700 m3
Perceeloppervlaktes: ca. 325 m2 t/m ca. 346 m2 (eigen grond)
Achtertuinen zijn gelegen aan water en op het noordwesten gelegen.

Indeling:
Entree/hal met trapopgang, toiletruimte voorzien van hangend toilet en fonteintje, trapkast.
De woning heeft een ruime woonkeuken met gelegenheid tot het plaatsen van een lekker royale keuken en biedt daarbij nog goed de ruimte voor een gezellige eettafel. De woonkamer bevindt zich aan de achtzijde en krijgt een grote raampartij met openslaande tuindeuren die toegang geven aan de achtertuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom met inloopkast, 2 slaapkamers aan de achterzijde en een ruime badkamer, die in de basis wordt voorzien van douche, wastafel en hangend toilet.

Vaste trap naar de tweede verdieping, daar bevindt zich in de grote open ruimte de opstelplaats voor de warmtepompinstallatie inclusief 200 liter boilervat, mechanische ventilatie en opstelplaats voor wasmachine en mogelijkheid voor een droger.
Als meerwerkoptie is het mogelijk om deze open ruimte te laten indelen met 2 kamers en een afgesloten technische ruimte.

Badkamer en toiletruimte worden standaard voorzien van sanitair en betegeling. Alle verdiepingen in de woning krijgen vloerverwarming en de daken worden voorzien van zonnepanelen.

Er is een ruim scala aan meerwerkmogelijkheden, waaronder het omwisselen van de locatie keuken/woonkamer, vergroten en/of isoleren van de berging, etc.

-----------------

In deelplan G van nieuwbouwwijk Kreekrijk in Assendelft wordt een gevarieerde woonwijk gerealiseerd met appartementen, eengezinswoningen tot vrijstaande villa's aan toe.
De bouw van het plan is inmiddels in volle gang, met uitzondering van één gedeelte: het toekomstige adres voor de laatste 8 twee-onder-een-kapwoningen Waterbies 4 tot en met 18.
Deze woningen, gelegen aan het water, zullen in 3 verschillende bouwtypen uitgevoerd worden. Wil je zien hoe jullie toekomstige woning eruit komt te zien? In dit deelplan worden deze huizen nu ook al gebouwd!

Bouwtypes Zwarte Mees, Groenling en Koolmees worden uitgerust met een uitbouw aan de achterzijde, aangebouwde berging en parkeergelegenheid voor 2 auto’s op het eigen terrein. Binnen worden de woningen voorzien van een warmtepompinstallatie, vloerverwarming en zonnepanelen. Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG), dus zeer duurzaam wonen.
Kies je voor een woonkeuken aan de voorzijde of liever aan de achtertuinzijde? Wil je de tuin vergroten met een vlonder? 2e verdieping indelen met 2 extra slaapkamers, waardoor de teller op 5 komt? De keuze is aan jullie!

De woonoppervlaktes vanaf ca. 174 - 184 m2
Inhoud: vanaf ca. 663 m3 - 700 m3
Perceeloppervlaktes: vanaf ca. 294 m2 – 346 m2 eigen grond

ZWARTE MEES krijgt een mansarde (zogenaamde 'gebroken') kap in twee verschillende draairichtingen, waardoor de woningen onder dit dak compleet verschillende uitstralingen krijgen.

GROENLING doet zijn naam eer aan door zijn groene voorkomen en wordt direct voorzien van een dakkapel aan de voorzijde op de 2 verdieping.

KOOLMEES heeft eveneens 2 verschillende gezichten: statig en volledig uitgevoerd baksteen of modern met zandkleurige cementgebonden 'houten' planken.

Ben je nader geïnteresseerd, neem contact met ons op en we informeren je graag verder!

Lees verder...
Bnr.
Reset
12 Koolmees € 703.400

Koolmees

Bouwnummer 12 - € 703.400

Onder optie

184 m2 woonoppervlakte

346 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

13 Koolmees € 684.400

Koolmees

Bouwnummer 13 - € 684.400

Verkocht

176 m2 woonoppervlakte

325 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Koolmees in het project Kreekrijk - Waterbies (Zwarte Mees, Groenling, Koolmees)

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.