Saens Geluk, Saens Welvaren

NOG SLECHTS 1 WONING TE KOOP: DE WOONKAMER VAN DIT HUIS WORDT UITGEBOUWD MET 2 METER. BOUW IS GESTART!

De wens om nieuwbouw te wonen, maar wel dit jaar nog wonen?
In Saens Geluk is nog 1 vrijstaande woning met garage te koop. De woonkamer wordt standaard met 2 meter uitgebouwd. Verwachte oplevering: eind 3e/begin 4e kwartaal 2017!

BOUWNR. 97 SAENS WELVAREN:
VRIJSTAAND HUIS MET 2 METER UITGEBOUWDE WOONKAMER, GARAGE + OPRIT VOOR 1 AUTO, BESCHUT GELEGEN AAN HET HOFJE DOORNBURGH, ZIJTUIN ZUIDWEST GELEGEN, PERCEELOPPERVLAKTE CA 305 M2

Hoe wil jij wonen?
Altijd al gedroomd van een royaal vrijstaand huis met garage, een grote tuin en fraai gelegen in een hofje? Dan is Saens Welvaren wellicht wat je zoekt. Dit is een sfeervol familiehuis waar je naar hartenlust kunt genieten van ontspannen wonen.

De woning kenmerkt zich door haar grootte (165 m²) en fraaie uitstraling.
De begane grond kent een royale eetkeuken en een aangrenzende UITGEBOUWDE woonkamer met openslaande tuindeuren van waaruit een fraai zicht bestaat op de tuin.

De 1e verdieping kent standaard 2 ruime slaapkamers en een naar eigen smaak en indeling in te richten royale badkamer met aan- en afvoer voor douche, ligbad en wastafel. 2 separate casco toiletruimtes (waarvan 1 op de begane grond) en een was- en stookkamer op de 1e verdieping.
Op de 2e verdieping is nog eens sprake van 2 flinke slaapkamers en een dakkapel.

Bij de woning is een keuken(-cheque) inbegrepen ter waarde van € 4.961,--.
Door de casco oplevering van badkamer en 2 toiletruimtes wordt nog € 2.370,-- op de koopsom in mindering gebracht.

De garage is geschakeld aan het huis en eveneens via de achtertuin met loopdeur te bereiken. Voor de garage is een oprit te realiseren voor 1 auto.

In totaal worden aan de hofjes Doornburgh en Cromwijck in Assendelft 13 van deze prachtige vrijstaande woningen met garage gebouwd. De architectuur en hoogwaardige materialen spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van dit plan. Hier koop je echt een kwaliteitshuis dat over tientallen jaren nog net zo mooi zal zijn.
De opvallende kapvormen, grote dakoverstekken, een luifel bij de entree en de grote raampartijen geven deze woningen hun karakteristieke jaren ‘30 uitstraling mee. Precies zoals de architect het voor ogen had.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Brochure


Download

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: