Kogerhof Fase 2 Koog aan de Zaan

DE INSCHRIJVING VOOR KOGERHOF FASE 2 IS GESLOTEN!

Prijzen vanaf € 309.000,- v.o.n.

De 8 grondgebonden woningen hebben een diepe achtertuin direct aan het water gelegen. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een individuele berging, gelegen naast het woningblok. 

De architectuur van de woningen is karakteristiek en geeft een knipoog naar de rijke jaren ‘30 architectuur en historische bebouwing binnen de buurt. Kenmerkend voor deze architectuur zijn de bijzondere kozijndetaillering, baksteendetails, stijlvolle entrees, luifels, fraaie dakoverstekken en tuitgevels. 

WAAROM EEN WONING KOPEN IN HET KOGERHOF 2?
Naast de ligging en de architectuur betekent een woning in het Kogerhof, dat u beschikt over een nieuwbouwwoning. En dat biedt veel voordelen! U bent de eerste bewoner van het woning, dus dat is best bijzonder en biedt veel gemak. Alle mogelijkheden liggen nog open en u kunt het geheel inrichten en aanpassen naar uw smaak. De woning is fris en alles is nieuw. Dus u voelt u direct thuis. Omdat u een nieuwbouwwoning koopt, hoeft u de eerste vijf jaar nauwelijks onderhoud te plegen. Dit merkt u in uw portemonnee. Daarnaast voldoet de woning aan de nieuwste eisen van het bouwbesluit. Dit betekent voor u: mooie hoge plafonds en standaard hoge deuren.

INCLUSIEF COMPLETE BADKAMER
De woningen worden opgeleverd met een complete badkamer. Hierin vindt u standaard een douche, toilet, wastafel en mooi tegelwerk. Er is gekozen voor de klassieke witte Villeroy & Boch-lijn met hoogwaardige kranen van het merk Grohe. U kunt uw persoonlijke badkamerwensen zelf invullen door uw sanitair aan te passen of te upgraden.

DE KEUKEN LATEN WE GRAAG AAN U OVER
De keuze voor een keuken is heel persoonlijk. De woningen worden voorzien van standaard aansluitpunten, maar geleverd zonder keuken. De woningen bieden ruimte voor verschillende keukenindelingen. U kunt de indeling en het uiterlijk van uw keuken dus geheel op uw persoonlijke smaak afstemmen.

EEN LAGE ENERGIEREKENING
De woningen worden opgeleverd met een energieverbruik dat tenminste overeenkomt met energielabel A. Uw woning is dus energiezuinig en dat is positief voor uw energierekening. Daarnaast worden de eengezinswoningen standaard voorzien van zonnepanelen op het dak. Wij dragen zo samen met u bij aan een beter klimaat en een beter milieu.

KWALITEIT VOOROP
Voor de bouw van de woningen wordt gebruikgemaakt van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Aan de buitenzijde ziet u dat direct aan de fraaie gevelstenen, de dakgoten, mooie kozijnen en de keramische dakpannen. De woningen worden gebouwd onder Woningborg Garantie. Dit biedt u nog meer zekerheid. Voor meer informatie hierover kunt u een kijkje nemen op www.woningborggroep.nl.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

kogerhof fase 2


Download

Download

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: