Koopprijs

Van € 225.000

Aantal woningen

2

Woonoppervlakte

42 m2
Inhoud
128 m3

Omschrijving

De Zuiderkerkstraat ''Wonen aan de zonnige kant van de Kogerkerk''

Startende singles en tweeverdieners opgelet! Deze zes tweekamerappartementen verrijzen binnenkort aan de Zuiderkerkstraat in oud-Koog. Een uitgelezen kans om je eigen huishouden te starten en tegelijkertijd de koopwoningenmarkt op te komen. De nog altijd lage hypotheekrente maakt die instap extra waardevol. Je kunt nu investeren in jouw eigen woontoekomst. Nieuw en duurzaam. Comfortabel en praktisch. Naadloos passend in de omgeving. Sfeervol en met stijl. Een klassiek ontwerp met een eigenzinnige twist.
Met de nadruk op 'eigen'!

De traditionele uitstraling van het gebouw wordt verfijnd met de manshoge ramen, waarbij de voorzetramen eerder een cosmetische dan een functionele meerwaarde lijken te hebben. Dat klopt niet helemaal, bij deze techniek wordt de inkijk enorm beperkt en daarmee de vrijheid van de bewoners vergroot. Akoestiek speelt ook een rol, al is dat in dit achterafstraatje niet direct een issue. De geluidsbescherming tegen een luidende kerkklok op zondagochtend is in ieder geval afdoende. Binnen profiteer je wel van maximale lichtinval. Plus de luxe om onbekommerd je ramen open te gooien.

Achter het pand wordt voor de bewoners een houten fietsenberging geplaatst, deze is voorzien van elektra zodat fietsen en scooters kunnen worden opgeladen. Aan de zijkant zijn vier parkeerplaatsen voorzien. De gezamenlijke entree richt zich naar de Zuiderkerkstraat. Met een bellentableau en de brievenbus. Ook hier zie je dat nostalgie en creatief omgaan met lichtinval hand in hand kunnen gaan. Het gezamenlijke trappenhuis leidt naar de appartementen, op elke woonlaag twee.

Lees verder...
Woningtype
Prijs
Begane grond

Bouwnummer 1
Prijs losse kavel: € 209.000

Verkocht onder voorbehoud

42 m2 - 42 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Begane grond

Bouwnummer 2 - € 209.000

Verkocht

42 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: