De Posterijen

Laatste appartement is verkocht onder voorbehoud!

De Posterijen - Wonen in het centrum van Krommenie

Noorderhoofdstraat 10 in Krommenie krijgt de allure die deze locatie verdient! Vlak naast en tegenover de winkels van het gezellige dorpscentrum vormt appartementengebouw De Posterijen binnenkort een nieuwe woonkern binnen het historische deel van Krommenie.

Met de Nicolaaskerk en vele Rijks- en gemeentelijke monumenten in de onmiddellijke nabijheid is het hier niet alleen praktisch en gerieflijk, maar ook heel mooi en sfeervol wonen!
Voor het ontwerp van het appartementencomplex heeft Pattynama Ahaus Architectuur zich laten leiden door de voor Zaanstad kenmerkende houten huizen.

In het kleinschalige appartementencomplex worden 20 driekamer-appartementen, 2 studio-appartementen en 3 winkelunits** gerealiseerd.
Alle appartementen en winkelunits krijgen een eigen parkeerplek* in de stallinggarage en een berging op de begane grond.
De appartementen gelegen op de verdiepingen zijn bereikbaar met de lift en het trappenhuis.

De studio-appartementen hebben een woonoppervlakte van ± 71 m2 en een buitenruimte van ± 10 m2
Er worden diverse type driekamer-appartementen gebouwd, variërend qua woonruimte tussen ± 80 en ± 95 m2. Daarnaast hebben alle appartementen overdekte balkons, zogenaamde loggia's.

De appartementen worden compleet aangeboden met een keuken voorzien van enige inbouwapparatuur, toiletruimte en badkamer die betegeld worden met witte wandtegels en antraciete vloertegels en sanitair van Sphinx.

Er komt geen gasaansluiting in het appartementencomplex. Alle appartementen worden uitgerust met vloerverwarming als hoofdverwarming en zijn daarbij aangesloten op een duurzame WKO-installatie.

*) de parkeerplaats is niet bij koopsom van de appartementen inbegrepen. De koopsom voor een parkeerplaats bedraagt € 5.000,-- incl. btw v.o.n.

**) Voor informatie over de winkelunits verwijzen wij naar onze BOG afdeling
Lees verder...