Blok 1, Bouwnummer 10

Koopprijs

€ 315.000

Woonoppervlakte

50 m2

Omschrijving

De bouw van Vlietsend is afgerond!

Nieuwbouw in een historische setting. Het Vlietsend laat een lange geschiedenis zien, als het meest oostelijk gelegen gedeelte van het dorpshart. Van oudsher de route naar het buitengebied, de andere Zaandorpen én de grote stad.
Op een van de mooiste plekken aan het Vlietsend aan de Molsloot, is door Nunc architecten gekozen voor nieuw en fris elan. Subtiel verweven met de bestaande architectuur zijn 3 appartementencomplexen gebouwd. Eigenzinnig en met karakter. Hier zijn 19 appartementen gerealiseerd met 2-3 of 4 kamers allemaal met een aansprekende indeling.
Kopers in alle moderne samenstellingen vinden hier aan het Vlietsend de kans om te groeien en op te groeien. Binnen het gemoedelijke dorpsleven en de veelzijdigheid van het buitengebied. De reuring van de stad direct onder handbereik.

Kwaliteit en duurzaamheid
Bij deze appartementen liggen een aantal elementen vast: ontwerp, kwaliteit en duurzaamheid. De uitstraling van de appartementen is beeldbepalend en een verrijking voor Krommenie. Dit moderne beeld is aan de achterzijde doorgevoerd. Dak- en gevelmaterialen, isolatie, kozijnen en deuren met degelijk hang- en sluitwerk zijn vanzelfsprekend standaard en met zorg uitgezocht. Alle appartementen zijn middels warmtepomp in combinatie met vloerverwarming verwarmd en hebben een EPC van 0.4

Blok 1 indeling: entree, meterkast, woonkamer met aansluitingen voor de keuken, hal, badkamer met douche en wastafel, separaat toilet, technische ruimte, 1 of 2 slaapkamers. Sommige appartementen hebben een balkon andere een schuifpui of loopdeur naar de galerij. Gezamenlijke fietsenberging. Parkeerplaatsen zijn separaat te koop.

Blok 2 indeling: entree, woonkamer, separaat toilet, badkamer met douche en wastafel, technische ruimte met warmte pomp, wasmachine aansluiting, woonkamer met schuifpui naar terras en aansluitingen voor de keuken verder hebben de appartementen op de begane grond en eerste verdieping 3 slaapkamers. De appartementen op de 2 verdieping hebben 1 slaapkamers en een entresol. Alle appartementen hebben een buitenruimte zoals een terras of balkon en tevens een eigen berging. Parkeerplaatsen zijn separaat te koop.

Blok3 indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet en trapopgang.

Eerste verdieping: overloop en toegang tot de doorzonwoonkamer. Hier is onder meer het leidingwerk aangelegd voor de open keuken aan de voorzijde van de woning en ruime woonkamer aan de achterzijde van het object. De achterzijde is voorzien van een ruim balkon. Tevens is er een beschikbare ruimte welke kan dienen als berging.

Tweede verdieping: overloop met twee ruime slaapkamers, de modern afgewerkte badkamer met onder meer een douchehoek, wastafel met meubel en luxe tegelwerk. Tevens is hier een ruimte voor diverse technische installaties en een tweede toilet.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 315.000
Servicekosten
€ 0 per maand
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Portiekflat
Kenmerk appartement
Appartement
Kwaliteit woning
Normaal

Indeling

Aantal woonlagen
3
Gelegen op
1e woonlaag
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m2
Inhoud
200 m3
Overige inpandige ruimte
20 m2
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

Stuurman en Stuurman Makelaars en Taxateurs

Koog aan de Zaan

Vlietsend 47-49

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Blok 1 in het project Vlietsend 47-49

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.