Koopprijs

Van € 247.500 - € 257.500 vrij op naam

Aantal woningen

3 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

47 m2
Woningsoort
Appartement
Inhoud
123 m3
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Kenmerken
Balkon, Zonnepanelen

Omschrijving

Stoer Krommenie - Type FERM

De entree van het woningtype FERM bevindt zich in het gemeenschappelijke trappenhuis. In de hal is een apart toilet, was- en stookruimte, een prettig ingedeelde badkamer met inloopdouche en een zeer courante slaapkamer die ruimte biedt voor een royale kastenwand.

De living is de echte eyecatcher bij deze appartementen. Door de hoekligging komt er van twee kanten daglicht binnen via de vele hoge ramen en samen met de open keuken geeft dit de appartementen een zeer ruimtelijk en compleet gevoel.

Daarbij hebben de FERM appartementen op de 1e en 2e verdieping een balkon op het westen waar heerlijk genoten kan worden van de middag- avondzon.

De bewoners kunnen gebruik maken van het op het zuiden gerichte gezamenlijke terras aan de achterkant van het gebouw. En er is een gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond, vlakbij het centrale entree.

Stoer Krommenie zal verrijzen op de hoek van de Mercurius- en Hermesstraat in Krommenie. Dit oude bedrijventerreintje zal de komende jaren worden getransformeerd tot leuk en levendig woongebied.
Het appartementencomplex zal onderdak gaan bieden aan 17 moderne 2- en 3-kamerappartementen. En met 6 verschillende woningtypes heeft ieder appartement zijn eigen – je raadt het al - stoere karakter.

Op het terrein komen 14 gemeenschappelijke (deels overdekte) parkeerplekken en op het dak komen ruim 100 zonnepanelen!

De appartementen op de 1e en 2e verdieping zijn te bereiken met lift en trap.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype FERM in het project Stoer Krommenie