Wonen in de Fortuin

Traditioneel en modern worden met elkaar verbonden in Wonen in de Fortuin.

Op het terrein van de voormalige Fortuinschool in Krommenie wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd in de populaire jaren- 30 stijl met een diversiteit aan woningen van grondgebonden woningen en levensloopbestendige appartementen.

De inschrijving voor Wonen in de Fortuin is inmiddels gesloten.

Het plan voor de Fortuinlocatie omvat de realisatie van 79 woningen; 6 twee-onder-één-kapwoningen, 8 riante herenhuizen, 11 appartementen voor o.a. senioren in diverse afmetingen en 54 gevarieerde eengezinswoningen voor het middensegment.

De variatie in woningtypen, de groene uitstraling en de karakteristieke bouwstijl creëren een verrassende compositie en een aansprekende woonbeleving, die moeiteloos aansluit bij het natuurlijke en groene karakter van de omgeving. De wijk wordt ruim van opzet, kindvriendelijk, groen en heeft ruimte voor parkeren.
Wonen in de Fortuin is ontwikkeld volgens het concept “Ruimte Geven” van de Gemeente Zaanstad. In samenspraak met de buurt heeft Thunnissen een plan ontwikkeld, waarbij natuurlijk rekening is gehouden met de aansluiting bij de inrichting en bebouwing van de huidige wijk.
Lees verder...