Stiereveld

BOUW IS GESTART!

TWEEDE FASE ! NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR !

Welkom in Watergang. In dit pittoreske lintdorp, iets ten noorden van Amsterdam wordt een kleinschalig nieuwbouwproject gerealiseerd.

Het project Stiereveld bestaat uit een dwarskapwoning, een hooihuisboerderij, 2 vrijstaande woningen, 2 twee-onder-één-kap woningen en 6 geschakelde herenwoningen. De woningen komen op en naast de plek van de voormalige dorpsschool, praktisch gelegen aan het water.

Het is een duurzaam nieuwbouwproject. De woningen worden volledig geïsoleerd en alle woningen worden voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. De bouw van de eerste woningen gaat juli 2023 starten waarna de woningen december 2024 kunnen worden opgeleverd.

LOCATIE
Landelijk wonen zo vlak bij Amsterdam! Watergang is de gedroomde locatie voor rustzoekers en natuurliefhebbers met de geneugten van de hoofdstad op fietsafstand. Het landelijk gelegen Watergang is een lintdorp met een varia aan bouwstijlen, van prachtige karakteristieke houten woningen tot robuuste stenen huizen, gebouwd langs de 2 voornaamste straten van het dorp; de Dorpsstraat en de Kanaaldijk. Het project Stiereveld zal zijn ingang krijgen aan de Kanaaldijk. Aan de achterzijde van het project is er het prachtige weidse uitzicht over de weilanden.

Vanuit Watergang zit u met de auto binnen een mum van tijd op de ringweg. Met de fiets bent u binnen een half uurtje in het centrum van Amsterdam. Een minuut of 20 fietsen en dan stapt u in Amsterdam Noord op de Metro (Noord/Zuidlijn). Winkelcentrum Boven IJ in Amsterdam Noord biedt een keur aan winkels, waaronder supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Hiervoor kunt u uiteraard ook terecht in het nabij gelegen Purmerend.
Middelbare scholieren kunnen terecht in Amsterdam of Purmerend. Goed te bereiken met het openbaar vervoer of op de fiets. Op nog geen 4 kilometer in Ilpendam vindt u een goede basisschool waar de meeste kinderen uit Watergang met veel plezier heen gaan.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Dorp
884 m
Bushalte Pontje
1.31 km
Bushalte Kruisweg
1.54 km
Bushalte Splitsing
1.66 km
Bushalte Jaagweg
1.75 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Waterland
5.31 km
De Rietkraag
5.47 km
Peuterspeelzaal Pinokkio
5.51 km
OBS IJplein
6.96 km
Basisschool de Achthoek
7.09 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hema
3.39 km
Kruidvat
3.39 km
DIO Drogist
3.39 km
Rabobank
3.46 km
Dirk van den Broek
4.41 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Monnickendam
5.47 km
Kringapotheek De Meeuwen
5.61 km
Tandartstenpraktijk R.S. McCarroll
5.67 km
De Kolk
5.78 km
Apotheek Molentocht
5.99 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Thijssen makelaardij

Zaanstreek