Koopprijs

Van € 699.500

Aantal woningen

5 (3 beschikbaar)

Woonoppervlakte

184 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
178 m2 tot 228 m2
Inhoud
570 m3

Omschrijving

Kade woning

Langs het water kijken de vijf kadewoningen uit over - inderdaad - de kade. Het rustgevende geluid van vallen tegen de masten versterkt het eeuwige vakantiegevoel. De kadewoningen zijn twee- of driekappers waardoor vier van de vijf woningen halfvrijstaand zijn. In dit geval is delen vermenigvuldigen!

Met drie volwaardige leeflagen zijn de kadewoningen het grootst: 184 m2 gebruiksoppervlakte verdeelt zich over 6 vertrekken, waaronder 4 slaapkamers.
Ook deze luxe woningen worden uitgevoerd in hoogwaardig en duurzaam verkregen materialen. Van de bakstenen borstwering tot en met de houten opbouw en kozijnen, keramische dakpannen en zinken hemelwaterafvoer. De vensters van de begane grond en eerste verdieping zijn met zes- en achtruits raampartijen extra hoog. Dubbele openslaande deuren verbinden de leefruimten aan de achterzijde met de beschutte tuinen op het (zuid)westen. Qua wooncomfort wordt het hoogst haalbare bereikt: de vloeren vormen hier de warmtebron.

De kadewoningen beschikken over een L-vormige woonkamer waarin aan de pleinkant ruimte wordt voorzien voor een keuken. Die wordt casco opgeleverd en kan naar eigen behoeften en wensen worden ingevuld. De vensters beginnen al direct boven de gemetselde borstwering waardoor de lichtinval van deze kant optimaal wordt benut. De living richt zich naar de tuin, met gevelhoge raampartijen en dubbele openslaande deuren. Binnen wordt buiten en andersom.
Boven zijn drie royale slaapkamers, waarvan één door de indeling uitnodigt om de droom van een eigen walk-in-closet te vervullen. De fijne badkamer voorziet in een inloopdouche plus de luxe van een ligbad. Het toilet op deze verdieping heeft een eigen plek. Prettig voor de privacy! Het sanitair wordt standaard al met A-merken uitgevoerd, naar eigen wens kan dit natuurlijk een upgrade krijgen. Hoe luxe is dat! De zoldervertrekken kunnen naar eigen inzicht worden ingedeeld, eventueel nog met een vliering of vide. De hoogte is er!

Zowel de techniek als de was krijgen ieder hun eigen plek. Qua comfort en binnenklimaat beantwoordt Westhaven aan alle normen die van moderne nieuwbouw te verwachten zijn. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en geventileerd.

Het zadeldak boven de tweede verdieping wordt benut voor zonnepanelen, een duurzame ondersteuning van de externe energiebehoefte die door het vernuft van de warmtepomp al bijzonder laag is. Het plein ligt in alle openheid aan de kade, met in het midden een plantsoen.
De besloten achtertuin op het (zuid)westen biedt volop privacy. Parkeren kan op de te realiseren groene parkeerplaats. Met oog voor de biodiversiteit en waterretentie wordt deze met open klinkers bestraat, met veel ruimte voor groen. Zo biedt Westhaven leefruimte aan mens, dier en natuur.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
1 Kade woningen € 789.500

Kade woningen

Bouwnummer 1 - € 789.500

Beschikbaar, schrijf je nu in!

Bekijk meer details

2 Kade woningen € 765.000

Kade woningen

Bouwnummer 2 - € 765.000

Verkocht onder voorbehoud

Bekijk meer details

3 Kade woningen € 745.000

Kade woningen

Bouwnummer 3 - € 745.000

Beschikbaar, schrijf je nu in!

Bekijk meer details

4 Kade woningen € 699.500

Kade woningen

Bouwnummer 4 - € 699.500

Onder optie

Bekijk meer details

5 Kade woningen € 735.000

Kade woningen

Bouwnummer 5 - € 735.000

Verkocht

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Kade woningen in het project Kade woningen Westhaven Westknollendam

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.