De inschrijving is gesloten

Je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat.

Inschrijven als reservekandidaat

Sternstraat

Nieuwbouwproject Sternstraat in Wormer! Dit project omvat de nieuwbouw van 8 ruime en gasloze eengezinswoningen met een woonoppervlakte van 107 m² tot 142 m² op een zeer rustig en gunstig gelegen locatie nabij natuurgebied het Zwet.

De inschrijving is maandag 3 juni om 13.00 uur gesloten. U kunt zich nog wel inschrijven op de reservelijst via de projectwebsite www.sternstraat.nl of nieuwwonenzaanstreek.nl.

Architect Jeroen Hooijschuur heeft gekozen voor een ontwerp met recht opgetrokken gevels, voor een zee aan ruimte, ook op de 2e verdieping! De architectuur sluit aan bij de jaren ’60 maar met een eigentijdse uitstraling door te spelen met vlakken verdiept liggend metselwerk en grote raampartijen, die per woning verspringen. Geen woning is daardoor hetzelfde! Door het glas tot de vloer door te trekken hebben de woningen veel lichtinval en ontstaat er een heerlijk ruimtelijk gevoel. Ook buiten is het prima vertoeven: met de tuinen pal op het zuiden zit u van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat heerlijk in de zon.

De woningen beschikken over een tuingerichte woonkamer die optioneel is te vergroten met een uitbouw. Standaard zijn ze voorzien van 3 slaapkamers (type 1) of 4 slaapkamers (type 2). Daarnaast is er op de 2e etage een waskamer én nog een grote ruimte, die plaats biedt aan 1 of 2 extra (slaap)kamers! De woningen worden volledig afgewerkt en opgeleverd inclusief complete badkamer, zwevende toiletten en vloerverwarming op de begane grond.

De woningen worden duurzaam gebouwd: gasloos, voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en uitstekende isolatie. Goed voor het milieu, maar natuurlijk ook voor uw portemonnee!

De pluspunten op een rij:
• Rustige ligging in een doodlopende straat bij natuurgebied het Zwet;
• Op loopafstand van het dorpscentrum van Wormer;
• Zeer ruime eengezinswoningen (107 m² tot 142 m²) met veel daglichtinval;
• Tuinen pal op het zuiden tot wel 19 meter diep;
• Mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein;
• Standaard 3 of 4 slaapkamers en een ruime zolder voor nog eens 2 (slaap)kamers;
• Inclusief complete badkamer;
• Gasloos uitgevoerde woningen met uitstekende isolatie, warmtepomp, vloerverwarming op de begane grond en zonnepanelen.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Plattegrond


Download

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: