De Tuinen vrijstaand met garage, Bouwnummer 30

Koopprijs

€ 775.840 vrij op naam

Woonoppervlakte

211 m2

Kaveloppervlak

333 m2

Omschrijving

Binnen De Tuinen variëren bij de vrijstaande woningen vrijwel alle daken en gevels in materialen en uitstraling. Het ontwerp, met karakteristieke erker, is geïnspireerd op de houten graanschuren die de Zaanstreek rijk was. Deze bouwkavels bieden de eerste eigenaar de vrijheid om binnen de grenzen van de beoogde uitstraling en het kleurenpalet persoonlijke keuzes te maken. Datzelfde geldt voor de indeling, deze kan naar eigen inzicht worden aangepast. Alle woningen hebben een garage en steiger of schoeiing aan het water waar de eigen boot afgemeerd kan worden.

Bouwnummer 30 ligt aan de buitenrand van de wijk op een kavel van 333 m2. De woning biedt met een indrukwekkende 211 m2 gebruiksoppervlakte, verdeeld over drie woonlagen, genoeg ruimte voor 5 royale slaapkamers en 2 badkamers. De woonkamer heeft een erker en dubbele openslaande deuren naar de aan het water grenzende tuin op het westen. Elke avond de zon zien zakken achter de horizon. Hoe magisch is dat!

De eerste bewoners van De Tuinen krijgen standaard een boom op hun kavel geplant. Daarmee krijgt de buurt direct een groen aanzicht en de natuurlijke sfeer die past bij de benaming. De groene aanpak gaat echter verder dan het kleurenpalet en de aanplant: alle woningen binnen De Tuinen worden standaard voorzien van een warmtepomp, warmte-terugwin-systeem en zonnepanelen. De vloerverwarming is, naast verwarmen in de koude maanden, in staat om 's zomers (beperkt) te koelen. Er komen geen gasaansluitingen. Theoretisch leveren de gemiddeld 14 zonnepanelen per woning voldoende energie voor een huisgezin, het aantal zonuren is daartoe bepalend. Met deze toekomstbestendige en duurzame maatregelen werkt Brokking aan de Zaan niet alleen aan een mooier maar ook een schoner leefklimaat.

Indeling; Begane grond:
Via de zij-entree wordt de heerlijk ruime woning betreden. In de hal met de trapopgang en meterkast vinden we een toilet met fontein. Een openslaande deur biedt toegang tot de royale woonkamer met erker. Dubbele openslaande deuren leiden naar de tuin, die met de schoeiing in directe verbinding staat met de Zaan. Ideaal om je eigen boot aan te meren! De leefkeuken, met dubbele openslaande deuren naar de voortuin, wordt voorzien van alle aansluitingen. Omdat er zoveel wensen en eisen als er mensen zijn, wordt deze casco opgeleverd.

Eerste verdieping:
De overloop op deze eerste etage geeft toegang tot de 3 slaapkamers op deze verdieping waarvan de grootste vanzelfsprekend aan de waterkant is gesitueerd. In deze ouderslaapkamer is een inloopkast voorzien en toegang naar de badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. De andere badkamer heeft een inloopdouche en een wastafel en is toegankelijk vanaf de overloop. Hier vinden we ook het separate toilet met fontein. Het is mogelijk om slaapkamer 2 en 3 samen te voegen.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping loopt het trappenhuis door in een vide, dat geeft licht en lucht. Hier zijn de 4e en 5e slaapkamer gesitueerd. Hier is ook een berging voorzien maar deze kan desgewenst bij de naastliggende slaapkamer worden betrokken.

Garage:
Via het pad, waarop twee auto's geparkeerd kunnen worden, is de garage annex berging in te rijden. De garage heeft een vide over de hele lengte oftewel fijne extra bergruimte!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 775.840 vrij op naam
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Villa
Woningsoort
Vrijstaand huis
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
211 m2
Perceeloppervlakte
333 m2
Inhoud
929 m3
Overige inpandige ruimte
21 m2

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (4 bedrooms)
Overige voorzieningen
Zonnecollectoren, Dakraam, Glasvezel kabel en Balansventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming, Warmtepomp en Warmte terugwininstallatie
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk en Aan vaarwater

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Brokking_Tuinen en Arsenaal_fase 1


Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brokking aan de Zaan

Is een ontwikkeling van:

De Nijs

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Tuinen vrijstaand met garage in het project Brokking aan de Zaan