De Tuinen 2/1kapwoning met garage, Bouwnummer 6

Koopprijs

€ 575.840 vrij op naam

Woonoppervlakte

200 m2

Omschrijving

De twee-onder-één-kapwoningen binnen De Tuinen hebben allen een garage, daarnaast kan op het eigen erf worden geparkeerd. De verspringende dak- en gevelopbouw is geïnspireerd op de houten schuren die de Zaanstreek vroeger rijk was. Alle woningen hebben een steiger of schoeiing aan het water waar de eigen boot afgemeerd kan worden.

Bouwnummer 6 ligt op een royale, op het zuidoosten georiënteerde kavel van circa 269 m2 en biedt met een eveneens indrukwekkende 200 m2 gebruiksoppervlakte, verdeeld over drie woonlagen, genoeg ruimte voor 4 royale slaapkamers en 2 badkamers. Ideaal voor grote en samengestelde gezinnen, waarbij iedereen een eigen kamer heeft. En dan is er nog volop ruimte om te werken, spelen, logeren, sporten en gamen! De woonkamer heeft een erker en open verbinding met de keuken. Parkeren kan op eigen erf. De tuin met directe Zaanverbinding ligt op het zonnige zuidoosten.

De eerste bewoners van De Tuinen krijgen standaard een boom op hun kavel geplant. Daarmee krijgt de buurt direct een groen aanzicht en de natuurlijke sfeer die past bij de benaming. De groene aanpak gaat echter verder dan het kleurenpalet en de aanplant: alle woningen binnen De Tuinen worden standaard voorzien van een warmtepomp*, warmte-terugwin-systeem en zonnepanelen. De vloerverwarming is, naast verwarmen in de koude maanden, in staat om 's zomers (beperkt) te koelen. Er komen geen gasaansluitingen. Theoretisch leveren de zonnepanelen per woning voldoende energie voor de installaties, uiteraard is het aantal zonuren daartoe bepalend. Met deze toekomstbestendige en duurzame maatregelen werkt Brokking aan de Zaan niet alleen aan een mooier maar ook aan een schoner leefklimaat.

* De warmtepomp wordt op basis van lease geleverd. Het is mogelijk deze financiële constructie direct bij de leverancier af te kopen, dit is echter niet bij de koopsom inbegrepen.

Indeling:

Begane grond:
Via de zij-entree wordt de heerlijk ruime woning betreden. In de hal met de meterkast vinden we een toilet met fontein. Een openslaande deur biedt toegang tot de royale woonkamer met erker en open trap. Dubbele openslaande deuren leiden naar de tuin, die direct met de schoeiing aan de Zaan grenst. Ideaal om je eigen boot aan te meren! De leefkeuken, eveneens met dubbele openslaande deuren ligt voorzien aan de straatzijde. Omdat er zoveel wensen en eisen als er mensen zijn, wordt deze casco opgeleverd.

Eerste verdieping:
De overloop op deze eerste etage geeft toegang tot de 3 slaapkamers op deze verdieping waarvan de grootste vanzelfsprekend aan de waterkant is gesitueerd. In deze ouderslaapkamer is een inloopkast voorzien en toegang naar de badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. De andere badkamer heeft een inloopdouche en een wastafel en is toegankelijk vanaf de overloop. Hier vinden we ook het separate toilet met fontein en een bergkast. Het is mogelijk om slaapkamer 2 en 3 samen te voegen.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping leidt de overloop naar de 4e slaapkamer. Hier is ook een berging voorzien maar deze kan desgewenst bij de naastliggende slaapkamer worden betrokken. Onder het dakbeschot is eveneens flinke bergruimte voorzien.

Garage:
Via het pad, waarop eveneens geparkeerd kan worden, is de garage annex berging in te rijden.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 575.840 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
200 m2
Inhoud
822 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (4 bedrooms)

Buitenruimte

Locatie
Aan water

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Brokking De Tuinen en Arsenaal fase 1


Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brokking aan de Zaan

Is een ontwikkeling van:

De Nijs

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Tuinen 2/1kapwoning met garage in het project Brokking aan de Zaan