Het Arsenaal 2/1 met garage 3 bouwlagen, Bouwnummer 78

Koopprijs

€ 615.840 vrij op naam

Woonoppervlakte

190 m2

Omschrijving

De twee-onder-één-kapwoningen van het woningtype C meten een indrukwekkende 190 m2 gebruiksoppervlakte, verdeeld over drie woonlagen. Hierdoor is plaats voor 5 slaapkamers en 2 badkamers. De indeling is flexibel. De slaapkamers kunnen, zowel in aantal als in afmeting naar eigen behoefte worden ingevuld. Parkeren kan op het eigen erf, voor de berging. Vanuit de tuingerichte woonkamer kijk je direct op en over de Zaan. Hoe uniek is dat!

Bouwnummer 78 ligt met de tuin en schoeiing direct aan de Zaan, waar de eigen boot afgemeerd kan worden, en meet een kaveloppervlakte van 197 m2.

Alle woningen binnen het Arsenaal worden standaard voorzien van een warmtepomp*, warmte-terugwin-systeem en zonnepanelen. De vloerverwarming is, naast verwarmen in de koude maanden, in staat om 's zomers (beperkt) te koelen. Er komen geen gasaansluitingen. Theoretisch leveren de zonnepanelen per woning voldoende energie (gemiddeld 4.000 KW) voor de installaties, vanzelfsprekend is het aantal zonuren daartoe bepalend.
Met deze toekomstbestendige en duurzame maatregelen werkt Brokking aan de Zaan niet alleen aan een mooier maar ook een schoner leefklimaat.

* De warmtepomp wordt op basis van lease geleverd. Het is mogelijk deze financiële constructie direct bij de leverancier af te kopen, dit is echter niet bij de koopsom inbegrepen.

Indeling:
Begane grond:
Na de auto op het pad of de fiets in de berging te hebben gezet, betreed je via de hoofdentree als eerste de hal, met meterkast, toilet met fontein en de trap naar de bovenste twee woonlagen.
De royale woonkamer is natuurlijk Zaangericht. Twee paar openslaande deuren leiden naar de tuin, die direct met de schoeiing aan de Zaan grenst. Ideaal om je eigen boot aan te meren! De keuken ligt voorzien aan de straatzijde. Omdat de invulling hiervan zo persoonlijk is, wordt deze casco opgeleverd.

Eerste verdieping:
De overloop op deze eerste etage heeft een praktische vaste kast en geeft toegang tot de slaapkamers op deze verdieping waarvan de grootste vanzelfsprekend aan de Zaankant is gesitueerd. Het toilet met fontein ligt separaat van de badkamer. Prettig! Deze badkamer wordt ingericht met een ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Deze etage lijkt een kopie van de eerste etage maar dan met 2 slaapkamers ingetekend, ook weer de grootste met het uitzicht over de Zaan en de Schaalsmeerpolder, en een flinke berging. Op de overloop zijn nog twee vaste kasten. De tweede badkamer krijgt dezelfde afmetingen als de badkamer een etage lager. De betegeling, een inloopdouche en een wastafel zijn standaard in de oplevering maar een tweede ligbad en derde toilet kunnen als meerwerk worden voorzien.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 615.840 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
190 m2
Inhoud
798 m3

Indeling

Aantal kamers
6 kamers

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Brokking_Tuinen en Arsenaal_fase 1


Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brokking aan de Zaan

Is een ontwikkeling van:

De Nijs

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Het Arsenaal 2/1 met garage 3 bouwlagen in het project Brokking aan de Zaan