Het Arsenaal 2/1 met garage 3 bouwlagen, Bouwnummer 81

Koopprijs

€ 619.840 vrij op naam

Woonoppervlakte

190 m2

Omschrijving

Binnen Het Arsenaal zijn de twee-onder-één-kapwoningen, met garage, van het woningtype A het grootst. Met een indrukwekkende 236 m2 gebruiksoppervlakte, verdeeld over vier woonlagen, is plaats voor maar liefst 7 slaapkamers en 2 badkamers. Dat geeft volop mogelijkheden om zelf naar wens en behoefte in te delen. Parkeren kan op het eigen erf, voor de garage. Vanuit de tuingerichte woonkamer kijk je direct op en over de Zaan. Hoe uniek is dat!

Bouwnummer 81 ligt met de tuin en schoeiing direct aan de Zaan, waar de eigen boot afgemeerd kan worden, en meet een kaveloppervlakte van 213 m2.

Alle woningen binnen het Arsenaal worden standaard voorzien van een warmtepomp*, warmte-terugwin-systeem en zonnepanelen. De vloerverwarming is, naast verwarmen in de koude maanden, in staat om 's zomers (beperkt) te koelen. Er komen geen gasaansluitingen. Theoretisch leveren de zonnepanelen per woning voldoende energie (gemiddeld 4.000 KW) voor de installaties, vanzelfsprekend is het aantal zonuren daartoe bepalend.
Met deze toekomstbestendige en duurzame maatregelen werkt Brokking aan de Zaan niet alleen aan een mooier maar ook een schoner leefklimaat.

* De warmtepomp wordt op basis van lease geleverd. Het is mogelijk deze financiële constructie direct bij de leverancier af te kopen, dit is echter niet bij de koopsom inbegrepen.

Indeling:
Begane grond:
Na de auto op het pad voor of in de garage te hebben gezet, betreed je de woning via de hoofdentree. Eerst kom je in de hal, met meterkast, toilet met fontein en de trap naar de bovenste drie woonlagen.
De royale woonkamer is natuurlijk Zaangericht. Twee paar openslaande deuren leiden naar de tuin, die direct met de schoeiing aan de Zaan grenst. Ideaal om je eigen boot aan te meren! De keuken ligt voorzien aan de straatzijde. Omdat de invulling hiervan zo persoonlijk is, wordt deze casco opgeleverd.

Eerste verdieping:
De overloop op deze eerste etage heeft een praktische vaste kast en geeft toegang tot de 3 slaapkamers op deze verdieping waarvan de grootste vanzelfsprekend aan de Zaankant is gesitueerd. Het toilet met fontein ligt separaat van de badkamer. Prettig! Deze badkamer wordt ingericht met een ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Deze etage biedt de mogelijkheid voor 2 slaapkamers, aan de voorzijde met het uitzicht over de Zaan en de Schaalsmeerpolder, en een berging. Op de overloop zijn nog twee vaste kasten. De tweede badkamer krijgt dezelfde afmetingen als de badkamer een etage lager. De betegeling, een inloopdouche en een wastafel zijn standaard in de oplevering maar een tweede ligbad en derde toilet kunnen als meerwerk worden voorzien.

Derde verdieping:
De bovenste verdieping telt slaapkamer 6, royaal en met uitzicht over de Zaan, en 7. Een vierde vaste kast, een groot huishouden heeft veel bergruimte nodig. Vandaar ook nog een flinke berging.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 619.840 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Herenhuis
Woningsoort
2-onder-1-kap-woning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
190 m2
Inhoud
798 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
6 kamers (5 bedrooms)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Zonnecollectoren

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming, Warmtepomp en Warmte terugwininstallatie
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
Aan water

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Brokking De Tuinen en Arsenaal fase 1


Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brokking aan de Zaan

Is een ontwikkeling van:

De Nijs

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Het Arsenaal 2/1 met garage 3 bouwlagen in het project Brokking aan de Zaan