Het Arsenaal middenwoning kort, Bouwnummer 62

Koopprijs

€ 335.840 vrij op naam

Woonoppervlakte

122 m2

Kaveloppervlak

142 m2

Omschrijving

De middenwoningen van het woningtype D5 meten 122 m2 gebruiksoppervlakte, verdeeld over twee woonlagen. Hierdoor is plaats voor 3 slaapkamers en 1 badkamer. Parkeren kan op het eigen erf, voor de inpandige berging. Een tuingerichte woonkamer met open keuken is op de begane grond gesitueerd, met een royale bijkeuken. Openslaande deuren leiden naar de tuin met de steiger aan het water. De ouderslaapkamer op de eerste etage biedt een fantastisch uitzicht over alle waterpret. Hoe uniek is dat!

Bouwnummer 62 heeft directe verbinding met het water via de tuin op het zuidoosten, met een steiger waar de eigen boot afgemeerd kan worden. De kaveloppervlakte meet 142 m2.

Alle woningen binnen het Arsenaal worden standaard voorzien van een warmtepomp, warmte-terugwin-systeem en zonnepanelen. De vloerverwarming is, naast verwarmen in de koude maanden, in staat om 's zomers (beperkt) te koelen. Er komen geen gasaansluitingen. Theoretisch leveren de zonnepanelen per woning voldoende energie (gemiddeld 4.000 KW) voor de installaties, vanzelfsprekend is het aantal zonuren daartoe bepalend.
Met deze toekomstbestendige en duurzame maatregelen werkt Brokking aan de Zaan niet alleen aan een mooier maar ook een schoner leefklimaat.

Indeling; Begane grond:
Na de auto op het pad te hebben gezet, kom je binnen via de hoofdentree van de woning of via de berging. Dan ben je in de hal, met meterkast en toilet met fontein.
De royale woonkamer met openkeuken, die vanwege smaak- en wensgevoeligheid casco wordt opgeleverd, is gericht op de waterkant. Dubbele openslaande deuren leiden naar de tuin, die direct met de schoeiing aan de Zaan grenst. Ideaal om je eigen boot aan te meren! De praktische bijkeuken is er voor de was, strijk en andere huishoudelijke zaken. Voor alles wat wel voor de grijp maar niet in het zicht hoeft. De trap naar de bovenste woonlaag kan open blijven of afgeschermd worden.

Eerste verdieping:
De overloop op deze etage heeft een praktische vaste kast en geeft toegang tot de 3 slaapkamers op deze verdieping waarvan de grootste vanzelfsprekend aan de Zaankant is gesitueerd. De badkamer wordt ingericht met een ligbad, een inloopdouche, tweede toilet en een dubbele wastafel.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 335.840 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
122 m2
Perceeloppervlakte
142 m2
Inhoud
457 m3

Indeling

Aantal kamers
4 kamers

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Brokking De Tuinen en Arsenaal fase 1


Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brokking aan de Zaan

Is een ontwikkeling van:

De Nijs

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Het Arsenaal middenwoning kort in het project Brokking aan de Zaan