Koopprijs

Van € 250.000 - € 259.500

Aantal woningen

5 (2 beschikbaar)

Woonoppervlakte

60 m2
Inhoud
197 m3 tot 251 m3

Omschrijving

De Binderij, 5 woningen
Bouwnummers 10 - 28- 44, gespiegeld 36 - 50

Dit woningtype betreft een L-vormig appartement met separate slaapkamer aan de achterzijde van het gebouw, met dubbele lichtinval en zicht op de Fröbelstraat of de Schoolkade (SP). Deze appartementen maken gebruik van de hoge en industriële raampartijen. Van binnen zijn deze appartementen, met 60 m2 gebruiksoppervlakte, aangepast aan alle moderne wooneisen, met verantwoordelijke isolatie- en duurzaamheidskeuzes. Opvallend zijn de plafondhoogtes: ruim 4 meter op de begane grond! Op de eerste en tweede verdieping is dit overigens nog steeds een stuk hoger dan het bouwbesluit voorschrijft.

De open keuken wordt casco opgeleverd. Als eerste bewoner heb je de vrijheid om die in te delen en in te richten naar je eigen behoefte en smaak. Uiteraard is er al een plek voorzien en zijn de leidingen afgedopt. De badkamer en het separate toilet worden grotendeels betegeld. De woningen worden standaard opgeleverd met luxe sanitair en A-merk kranen. Restwarmte wordt opgevangen en gebruikt om de eigen warmwaterbehoefte te ondersteunen. Omdat het een transformatieproject betreft is er een gasleiding voorhanden, die gaat naar de CV-installatie. De nieuwste generaties installaties, zowel warmte-terugwin als CV, staan garant voor minimaal verbruik. Elke woning beschikt over een inpandige berging annex technische ruimte.
Stroom komt voor een deel van boven, gebruikmakend van de platte daken. Op het hoogste punt en met de gunstigste ligging worden zonnepanelen geplaatst. Hiermee wordt de externe energiebehoefte van het gebouw, voor bijvoorbeeld de verlichting van de corridors en de liftinstallatie, en de individuele bewoners teruggebracht. Dat merk je direct in de maandelijkse lasten.

Waar ongetwijfeld ook veelvuldig gebruik van zal worden gemaakt, is het dakterras bovenop de tweede etage. Ruim genoeg om je terug te trekken met een drankje en een goed boek, maar toch ook weer intiem zodat je hier gezelligheid vindt van je medebewoners.

Voor de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor gebouw en terrein, zoals het achterliggende parkeerplein, wordt een Vereniging van Eigenaren in het leven geroepen. Onder professionele begeleiding worden onderhoud, verzekering en calamiteiten financieel en operationeel gedekt. Hiervoor betaalt elke eigenaar een bijdrage.

Bijzonderheden
Zelfbewoningsplicht van toepassing voor een maximale periode van 2 jaar.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
10 De Binderij € 259.500

De Binderij

Bouwnummer 10 - € 259.500

Onder optie

60 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

28 De Binderij € 250.000

De Binderij

Bouwnummer 28 - € 250.000

Verkocht onder voorbehoud

60 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

36 De Binderij € 259.500

De Binderij

Bouwnummer 36 - € 259.500

Onder optie

60 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

44 De Binderij € 250.000

De Binderij

Bouwnummer 44 - € 250.000

Verkocht onder voorbehoud

60 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

50 De Binderij € 259.500

De Binderij

Bouwnummer 50 - € 259.500

Verkocht

60 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Plattegrond


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Binderij in het project De Mercurius