Koopprijs

Van € 285.000 - € 309.000

Aantal woningen

3 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

77 m2 tot 80 m2
Inhoud
279 m3 tot 348 m3

Omschrijving

De Lakkerij, 3 woningen
Bouwnummers 16 - 34 - 48

Deze appartementen beschikken over twee slaapkamers. De ligging is aan de zijkant van het gebouw, met zicht op de Schoolkade, het grachtje en het historische Hennepad. Deze appartementen maken gebruik van de hoge en industriële raampartijen.
Van binnen zijn deze appartementen, met bijna 77 en 80 m2 gebruiksoppervlakte, aangepast aan alle moderne wooneisen, met verantwoordelijke isolatie- en duurzaamheidskeuzes. Opvallend zijn de plafondhoogtes: ruim 4 meter op de begane grond! Op de eerste en tweede etage is de hoogte overigens ook nog steeds een stuk hoger dan het bouwbesluit voorschrijft.

De open keuken wordt casco opgeleverd. Als eerste bewoner heb je de vrijheid om die in te delen en in te richten naar je eigen behoefte en smaak. Uiteraard is er al een plek voorzien en zijn de leidingen afgedopt. De badkamer en het separate toilet worden grotendeels betegeld. De woningen worden standaard opgeleverd met luxe sanitair en A-merk kranen. Restwarmte wordt opgevangen en gebruikt om de eigen warmwaterbehoefte te ondersteunen. Omdat het een transformatieproject betreft is er een gasleiding voorhanden, die gaat naar de CV-installatie. De nieuwste generaties installaties, zowel warmte-terugwin als CV, staan garant voor minimaal verbruik. Elke woning beschikt over een inpandige berging annex technische ruimte.
Stroom komt voor een deel van boven, gebruikmakend van de platte daken. Op het hoogste punt en met de gunstigste ligging worden zonnepanelen geplaatst. Hiermee wordt de externe energiebehoefte van het gebouw, voor bijvoorbeeld de verlichting van de corridors en de liftinstallatie, en de individuele bewoners teruggebracht. Dat merk je direct in de maandelijkse lasten.

Tot de gemeenschappelijke ruimtes behoort ook de parkeerplaats achter het gebouw, waar ieder appartement een plek krijgt toegewezen. Waar ongetwijfeld ook veelvuldig gebruik van zal worden gemaakt, is het dakterras bovenop de tweede etage. Ruim genoeg om je terug te trekken met een drankje en een goed boek, maar toch ook weer intiem zodat je hier gezelligheid vindt van je medebewoners.

Voor de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor gebouw en terrein, zoals het achterliggende parkeerplein, wordt een Vereniging van Eigenaren in het leven geroepen. Onder professionele begeleiding worden onderhoud, verzekering en calamiteiten financieel en operationeel gedekt. Hiervoor betaalt elke eigenaar een bijdrage.

Bijzonderheden
Zelfbewoningsplicht van toepassing voor een maximale periode van 2 jaar.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
16 De Lakkerij € 309.000

De Lakkerij

Bouwnummer 16 - € 309.000

Verkocht onder voorbehoud

80 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

34 De Lakkerij € 285.000

De Lakkerij

Bouwnummer 34 - € 285.000

Onder optie

77 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

48 De Lakkerij € 289.500

De Lakkerij

Bouwnummer 48 - € 289.500

Verkocht

80 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Plattegrond


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Lakkerij in het project De Mercurius