Koopprijs

Van € 275.000 - € 299.500

Aantal woningen

2 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

67 m2 tot 76 m2
Inhoud
279 m3 tot 332 m3

Omschrijving

De Drukvorm, 2 woningen
Bouwnummers 13 - 31 (A)

Dit woningtype beschikt over twee slaapkamers. De ligging is aan de zijkant van het gebouw, aan de Schoolkade en met zicht op het grachtje en het historische Hennepad. Deze appartementen maken gebruik van de hoge en industriële raampartijen. Van binnen zijn deze appartementen, met 76 (begane grond) en 67 (1e etage) m2 gebruiksoppervlakte, aangepast aan alle moderne wooneisen, met verantwoordelijke isolatie- en duurzaamheidskeuzes. Opvallend zijn de plafondhoogtes: ruim 4 meter op de begane grond! Op de eerste verdieping is dit overigens nog steeds bijna een meter hoger dan het bouwbesluit voorschrijft.
Ook bijzonder is de loggia waar beide slaapkamers op aansluiten. Deze binnen-buitenruimte met binnen een glaspui vormt een natuurlijke barrière naar de buitenwereld. Waar je ook nog eens heerlijk kunt zitten!

De open keuken wordt casco opgeleverd. Als eerste bewoner heb je de vrijheid om die in te delen en in te richten naar je eigen behoefte en smaak. Uiteraard is er al een plek voorzien en zijn de leidingen afgedopt. De badkamer en het separate toilet worden grotendeels betegeld. De woningen worden standaard opgeleverd met luxe sanitair en A-merk kranen. Restwarmte wordt opgevangen en gebruikt om de eigen warmwaterbehoefte te ondersteunen. Omdat het een transformatieproject betreft is er een gasleiding voorhanden, die gaat naar de CV-installatie. De nieuwste generaties installaties, zowel warmte-terugwin als CV, staan garant voor minimaal verbruik. Elke woning beschikt over een inpandige berging annex technische ruimte.
Stroom komt voor een deel van boven, gebruikmakend van de platte daken. Op het hoogste punt en met de gunstigste ligging worden zonnepanelen geplaatst. Hiermee wordt de externe energiebehoefte van het gebouw, voor bijvoorbeeld de verlichting van de corridors en de liftinstallatie, en de individuele bewoners teruggebracht. Dat merk je direct in de maandelijkse lasten.

Tot de gemeenschappelijke ruimtes behoort ook de parkeerplaats achter het gebouw, waar ieder appartement een plek krijgt toegewezen. Waar ongetwijfeld ook veelvuldig gebruik van zal worden gemaakt, is het dakterras bovenop de tweede etage. Ruim genoeg om je terug te trekken met een drankje en een goed boek, maar toch ook weer intiem zodat je hier gezelligheid vindt van je medebewoners.

Voor de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor gebouw en terrein, zoals het achterliggende parkeerplein, wordt een Vereniging van Eigenaren in het leven geroepen. Onder professionele begeleiding worden onderhoud, verzekering en calamiteiten financieel en operationeel gedekt. Hiervoor betaalt elke eigenaar een bijdrage.

Bijzonderheden
Zelfbewoningsplicht van toepassing voor een maximale periode van 2 jaar.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
13 De Drukvorm € 299.500

De Drukvorm

Bouwnummer 13 - € 299.500

Verkocht onder voorbehoud

76 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

31 De Drukvorm € 275.000

De Drukvorm

Bouwnummer 31 - € 275.000

Onder optie

67 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Plattegrond


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Drukvorm in het project De Mercurius