Koopprijs

Van € 275.000 - € 319.000

Aantal woningen

2 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

66 m2 tot 76 m2
Inhoud
244 m3 tot 282 m3

Omschrijving

De Zeefdruk, 2 woningen
Bouwnummers 1 - 19

Dit woningtype betreft een appartement met aparte slaapkamer en ligt aan de voorzijde van het gebouw, met zicht op de Dubbelebuurt. Deze appartementen maken gebruik van de bestaande allure van de voorgevel, met hoge en imposante raampartijen. De art déco elementen van het aanzicht liepen ver op hun tijd vooruit. Van binnen zijn deze appartementen, variërend van 66 tot 76 m2 gebruiksoppervlakte, aangepast aan alle moderne wooneisen, met verantwoordelijke isolatie- en duurzaamheidskeuzes. Opvallend zijn de plafondhoogtes van ruim 4 meter. Op de eerste verdieping is dit overigens nog steeds bijna een meter hoger dan het bouwbesluit voorschrijft.
Ook bijzonder zijn de loggia's, zowel de woonkamer als de slaapkamer profiteren van een dergelijke binnen-buitenruimte, die als dubbelfunctie de buitengevel intact laten en binnen met een glaspui een natuurlijke barrière vormen naar de buitenwereld. En als heerlijk zitje fungeren!

De open keuken wordt casco opgeleverd. Als eerste bewoner heb je de vrijheid om die in te delen en in te richten naar je eigen behoefte en smaak. Uiteraard is er al een plek voorzien en zijn de leidingen afgedopt. In dit geval met de heerlijke lichtinval van de Zaankant van het gebouw. In deze hoek van Wormerveer valt altijd wat te zien!
De badkamer en het separate toilet worden grotendeels betegeld. De woningen worden standaard opgeleverd met luxe sanitair en A-merk kranen. Restwarmte wordt opgevangen en gebruikt om de eigen warmwaterbehoefte te ondersteunen. Omdat het een transformatieproject betreft is er een gasleiding voorhanden, die gaat naar de CV-installatie. De nieuwste generaties installaties, zowel warmte-terugwin als CV, staan garant voor minimaal verbruik. Elke woning beschikt over een inpandige berging annex technische ruimte.
Stroom komt voor een deel van boven, gebruikmakend van de platte daken. Op het hoogste punt en met de gunstigste ligging worden zonnepanelen geplaatst. Hiermee wordt de externe energiebehoefte van het gebouw, voor bijvoorbeeld de verlichting van de corridors en de liftinstallatie, en de individuele bewoners teruggebracht. Dat merk je direct in de maandelijkse lasten.

Tot de gemeenschappelijke ruimtes behoort ook de parkeerplaats achter het gebouw, waar ieder appartement een plek krijgt toegewezen. Waar ongetwijfeld ook veelvuldig gebruik van zal worden gemaakt, is het dakterras bovenop de tweede etage. Ruim genoeg om je terug te trekken met een drankje en een goed boek, maar toch ook weer intiem zodat je hier gezelligheid vindt van je medebewoners.

Voor de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor gebouw en terrein, zoals het achterliggende parkeerplein, wordt een Vereniging van Eigenaren in het leven geroepen. Onder professionele begeleiding worden onderhoud, verzekering en calamiteiten financieel en operationeel gedekt. Hiervoor betaalt elke eigenaar een bijdrage.

Bijzonderheden
Zelfbewoningsplicht van toepassing voor een maximale periode van 2 jaar.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
1 De Zeefdruk € 275.000

De Zeefdruk

Bouwnummer 1 - € 275.000

Verkocht onder voorbehoud

66 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

19 De Zeefdruk € 319.000

De Zeefdruk

Bouwnummer 19 - € 319.000

Onder optie

76 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Plattegrond


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Zeefdruk in het project De Mercurius