De Tuinen vrijstaand met garage, Bouwnummer 11

Koopprijs

€ 905.840 vrij op naam

Woonoppervlakte

216 m2

Omschrijving

Binnen De Tuinen variëren bij de vrijstaande woningen vrijwel alle daken en gevels in materialen en uitstraling. Het ontwerp, met karakteristieke erker, is geïnspireerd op de houten graanschuren die de Zaanstreek rijk was. Deze bouwkavels bieden de eerste eigenaar de vrijheid om binnen de grenzen van de beoogde uitstraling en het kleurenpalet persoonlijke keuzes te maken. Datzelfde geldt voor de indeling, deze kan naar eigen inzicht worden aangepast. Alle woningen hebben een garage en steiger of schoeiing aan het water waar de eigen boot afgemeerd kan worden.

Bouwnummer 11 meet een kaveloppervlakte van maar liefst 418 m2 en ligt direct aan de Zaan. De woning biedt met een eveneens indrukwekkende 216 m2 gebruiksoppervlakte, verdeeld over drie woonlagen, genoeg ruimte voor 5 royale slaapkamers en 2 badkamers. Ideaal voor grote en samengestelde gezinnen, waarbij iedereen een eigen kamer heeft. En dan is er nog volop ruimte om te werken, spelen, logeren, sporten en gamen! De woonkamer heeft een erker en open verbinding met de leefkeuken. Drie paar openslaande deuren leiden naar de tuin aan de Zaan.

De eerste bewoners van De Tuinen krijgen standaard een boom op hun kavel geplant. Daarmee krijgt de buurt direct een groen aanzicht en de natuurlijke sfeer die past bij de benaming. De groene aanpak gaat echter verder dan het kleurenpalet en de aanplant: alle woningen binnen De Tuinen worden standaard voorzien van een warmtepomp*, warmte-terugwin-systeem en zonnepanelen. De vloerverwarming is, naast verwarmen in de koude maanden, in staat om 's zomers (beperkt) te koelen. Er komen geen gasaansluitingen. Theoretisch leveren de zonnepanelen per woning voldoende energie voor de installaties, uiteraard is het aantal zonuren daartoe bepalend. Met deze toekomstbestendige en duurzame maatregelen werkt Brokking aan de Zaan niet alleen aan een mooier maar ook aan een schoner leefklimaat.

* De warmtepomp wordt op basis van lease geleverd. Het is mogelijk deze financiële constructie direct bij de leverancier af te kopen, dit is echter niet bij de koopsom inbegrepen.

Indeling:
Begane grond:
Via de zij-entree wordt de heerlijk ruime woning betreden. In de hal met de trapopgang en meterkast vinden we een toilet met fontein. Een openslaande deur biedt toegang tot de royale woonkamer met erker. Twee paar openslaande deuren leiden naar de tuin, die direct met de schoeiing aan de Zaan grenst. Ideaal om je eigen boot aan te meren! De leefkeuken, eveneens met dubbele openslaande deuren ligt voorzien aan de straatzijde. Omdat er zoveel wensen en eisen als er mensen zijn, wordt deze casco opgeleverd.

Eerste verdieping:
De overloop op deze eerste etage geeft toegang tot de 3 slaapkamers op deze verdieping waarvan de grootste vanzelfsprekend aan de waterkant is gesitueerd. In deze ouderslaapkamer is een inloopkast voorzien en toegang naar de badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. De andere badkamer heeft een inloopdouche en een wastafel en is toegankelijk vanaf de overloop. Hier vinden we ook het separate toilet met fontein. Het is mogelijk om slaapkamer 2 en 3 samen te voegen.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping loopt het trappenhuis door in een vide, dat geeft licht en lucht. Hier zijn de 4e en 5e slaapkamer gesitueerd. Hier is ook een berging voorzien maar deze kan desgewenst bij de naastliggende slaapkamer worden betrokken.

Garage:
Via het pad, waarop twee auto's geparkeerd kunnen worden, is de garage annex berging in te rijden. De garage heeft een vide over de hele lengte oftewel fijne extra bergruimte!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 905.840 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Villa
Woningsoort
Vrijstaand huis
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
216 m2
Inhoud
934 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (4 bedrooms)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Zonnecollectoren

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
Aan water

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Brokking De Tuinen en Arsenaal fase 1


Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brokking aan de Zaan

Is een ontwikkeling van:

De Nijs

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Tuinen vrijstaand met garage in het project Brokking aan de Zaan