Zaanhoek, Wormerveer

Volledig verkocht

100% verkocht

Zaanhoek

Zaanhoek (Marktstraat 1). Hart van Hotspot Wormerveer

Als je jong bent, in jaren of van geest, wil je graag wonen waar het lééft. Wil je leven waar het bruíst. Waar je maar de deur uit hoeft te lopen en allerlei leuks aan je voeten ligt. Of het nu gaat om de sportclub, een vergeten boodschap of heerlijk flaneren langs het water. Of eindeloos shoppen, proeven van delicatessen en jij jezelf trakteert op een Hemels IJsje. Rondje rennen langs de rivier, het buitengebied en weer terug via de bruggen, parken, pleinen. Thuis trek je de deur achter je dicht en geniet je van jouw vernieuwbouwde en dus hypermoderne, superduurzame en zelf ingerichte twee- of driekamerappartement. Marktstraat 1 in Wormerveer.

Van de straat af gezien, is Marktstraat 1 een leuke winkelpui met een gezellige bovenwoning. Dat klopt ook wel. Het blijft ook een winkel, want dat hóórt gewoon in deze hoek, maar dan wel uitgebreid met vijf woningen! Een twee- en een driekamerappartement op de begane grond, elk met hun eigen zonnige buitenruimte. De gezamenlijke binnenplaats wordt benut voor fietsenstalling en trappen naar de eerste etage, waar appartementen 3 en 4 zijn ingedeeld. Elk met lekker grote woonkamer, open keuken, badkamer en apart toilet. Het appartement aan de westkant van het gebouw heeft dubbele openslaande deuren naar een heerlijk beschut balkon.
Op de tweede, meteen de bovenste, etage ligt iets bijzonders te wachten. Dan hebben we het deze keer niet over de twee slaapkamers en superruime woonkamer met open keuken. Nee. Het schilddak geeft namelijk een bijzondere constructie prijs. Ronde spanten creëren een fantastische loftachtige uitstraling en daarmee een unieke sfeer. Met een dakkapel en meerdere dakramen wordt het daglicht toegelaten en voelen de bewoners zich volkomen vrij.

In deze tijd, waarin de vraag naar woningen groot is en het aanbod klein, zijn transformaties en herbestemmingen van bedrijfs- en winkelpanden een logische ontwikkeling. Daarin kan meteen een flinke stap gezet worden in de verbetering van een dergelijk gebouw. Isolatie, hang- en sluitwerk, installaties, afwerking, alles wordt minutieus aangepakt met de vloerverwarming als één van de prettige uitgangspunten. Voor de koper biedt dat het voordeel van nieuwbouw, maar zonder de dertien-in-een-dozijn karakteristieken die daar normaal bij horen. Het vernieuwings- en splitsingsontwerp volgt de bestaande structuur van het gebouw, waardoor elk appartement uniek is!

Zaankanters kennen deze plek tegenover het markante houten gebouw De Jonge Prins wel. Wie daar nog nooit van gehoord heeft, hoeft alleen maar aan de terrasjes aan de Zaan op de hoek van de Marktstraat met de Zaanweg te denken. Eureka! Daar dus. Tussen de vele verschillende winkels, waar Wormerveer veel volk mee trekt, het Marktplein, met alle bekende ketens en elke woensdag een rijke sortering aan verskramen, en natuurlijk de supermarkt. Onderweg van en naar het station, op vijf minuten fietsen, is een rondje in- of uitheems lekkers om zelf een maaltijd te bereiden zo gemaakt, maar kiezen voor het gemak kan natuurlijk ook.

Wormerveer heeft als enige plek in Zaanstad een boulevard langs de Zaan. Leuk om langs de bootjes te wandelen, maar ook prima om voorbij te fietsen op weg naar het werk. Vanuit deze centrale plek kost het maximaal een klein halfuurtje om in alle uithoeken van de Zaanstreek te komen. Dan passeer je heel wat moois, al ben je straks met de fraai aangelichte industriewand en al die historische panden om je heen snel aan het erfgoed gewend. Ben je nog sneller thuis... De fiets stal je veilig en uit het zicht op de gezamenlijke binnenplaats. Heb je een auto? Die kun je gemakkelijk kwijt, gratis en voor niks. 's Morgens rij je via de Kerkstraat megasnel het dorp uit richting het Rijkswegennet. Zelfs tijdens de spits doe je er zo'n twintig minuten over om op de binnenring van Amsterdam te komen. Voorbij de tunnels.
Lees verder...

Woningtypes in Zaanhoek

Nr.
Reset
1-D De begane grond € 315.000

De begane grond

Marktstraat 1-D - € 315.000

Verkocht onder voorbehoud

Bekijk meer details

1-A De begane grond € 265.000

De begane grond

Marktstraat 1-A - € 265.000

Verkocht onder voorbehoud

Bekijk meer details

1-B De eerste verdieping € 289.500

De eerste verdieping

Marktstraat 1-B - € 289.500

Verkocht onder voorbehoud

Bekijk meer details

1-E De eerste verdieping € 295.000

De eerste verdieping

Marktstraat 1-E - € 295.000

Verkocht onder voorbehoud

Bekijk meer details

1-C De tweede verdieping € 285.000

De tweede verdieping

Marktstraat 1-C - € 285.000

Verkocht onder voorbehoud

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Zaanweg
150 m
Bushalte Noordeinde
207 m
Bushalte Marktplein
208 m
Bushalte Noorderstraat
310 m
Bushalte Station NS
422 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS Weremere
1.62 km
Bertrand Rusell College [onderbouw]
2.16 km
Bertrand Rusell College [bovenbouw]
2.3 km
De Komeet
2.59 km
CBS de Evenaar
2.76 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
45 m
Kruidvat
306 m
Albert Heijn
336 m
Gamma
484 m
Hema
484 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Wormer
1.34 km
Zorgcentrum Saendelft
2.61 km
Westzijderveld
4.01 km
Kind Zorg
5.95 km
Kring Apotheek Heemskerk
8.36 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Thijssen makelaardij

Zaanstreek