Zaanweg 110, Wormerveer

In verkoop

Wonen in de Zaanbocht

De inschrijving is gesloten

Je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat.

Inschrijven als reservekandidaat

Zaanweg 110

In verkoop! Vijf appartementen in de Zaanbocht.

Middenin de beroemde Zaanbocht staat een voormalig winkel-/ kantoorpand waar binnenkort gewoond kan worden. Vernieuwbouw noemen we dat. De transformatie van werken naar wonen betreft het overgrote deel van het gebouw. Alleen de winkelfunctie blijft intact, het is ten slotte de Zaanweg, de hotspot van Wormerveer. Dit pand stelt zich enigszins bescheiden op, maar qua schoonheid en ruimte kan die verlegenheid gerust overboord!

Loop maar eens de steeg in, richting het Karnemelksepad. Daar duik je het verleden in, geëerd met twee maisonnettes aan de buitenrand van dit complex. De twee typisch Zaanse huisjes hebben allebei een slaap- en een badkamer beneden en genieten met de woonkamer met open keuken op de verdieping van de volledige nokhoogte. Nostalgisch wonen met een twist. De 'oude' schuur met dubbele deuren blijkt een gezamenlijke berging.

De overige vijf appartementen bevinden zich in het gebouw. Met uitzondering van het penthouse gaat dit om tweekamerappartementen, in grootte variërend van 41 tot 59 vierkante meter. Ideaal voor startende singles en stellen, die graag in de levendigheid wonen en zowel supermarkt als station onder handbereik wensen.
Het dakappartement is van de buitencategorie. Dit penthouse bezit een eigen dakterras. Zicht over de Zaan, zover het oog reikt. De Zaanbocht.

Vernieuwbouw betekent behouden van al het goeds, herindelen, verbeteren en geschikt maken voor een andere functie. Van werken naar wonen is in de huidige tijd een logische herbestemming. De bedrijvigheid verplaatst zich naar logischer plekken aan de rand van de stad. Zo komen prachtige woonlocaties vrij die, zonder rigoureus de sloophamer te hanteren en geheel nieuw te bouwen, tegen gunstige prijzen door starters gekocht worden.

Bereikbaarheid
De Zaanweg leidt het verkeer vlot naar het Rijkssnelwegennet. Zowel de A8 als de A9 zijn snel te bereiken. Om een voorbeeld te noemen, zelfs in de spits rijd je in maximaal 24 minuten naar de Zuidas, van huis naar kantoor. Dat is aan de andere kant van Amsterdam! Schiphol kost hooguit een half uurtje.
De trein is trouwens een uitstekend alternatief. Je wandelt in vier (4!) minuten naar NS station Wormerveer. Daar brengen Sprinters minimaal vier keer per uur je snel naar je bestemming Zaandam, Sloterdijk, Centraal Station of nog verder. Woonwerkverkeer wordt hiermee wat het hoort te zijn: minimale tijd zodat je maximaal kunt genieten van het thuis zijn!

Voorzieningen
Buiten dat de verse heerlijkheden en delicatessen aan je voeten liggen, biedt de Zaanbocht een scala aan leuke winkels. Voor je dagelijkse boodschappen wandel je naar het Marktplein, onderwijl een aantal supermarkten en ketens zoals de Hema en Kruidvat passerend. Op woensdag staat hier een uitgebreide markt.
Sportclubs liggen om de hoek, diverse verenigingen voor zaal- en veldsporten doen regionaal op een heel leuk niveau mee. Sport je alleen voor de ontspanning, dan kun je vanaf de Zaanbocht alle kanten op.
Lees verder...

Nieuws over Zaanweg 110

18-04-2020

In de Zaanbocht

Binnenkort start de verkoop van de zes appartementen in het naar woongebouw te transformeren kantoorpand aan de Zaanweg in Wormerveer, samen met de twee maisonnettes aan het Karnemelksepad. Op de leukste plek van Wormerveer: de Zaanbocht!


Lees verder
Woningtype
Prijs

Appartementen

Karnemelkspad 1-E - € 225.000

Verkocht onder voorbehoud

46 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen

Karnemelkspad 1-D - € 215.000

Beschikbaar

43 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen

Zaanweg 110-A - € 209.000

Verkocht onder voorbehoud

37 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen

Zaanweg 110-A1 - € 199.000

Onder optie

39 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen

Zaanweg 110-A2 - € 215.000

Verkocht onder voorbehoud

43 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Zaanweg
93 m
Bushalte Station NS
166 m
Treinstation Wormerveer
221 m
Bushalte Edisonstraat
367 m
Bushalte Noordeinde
382 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS Weremere
1.58 km
Bertrand Rusell College [onderbouw]
2.33 km
Bertrand Rusell College [bovenbouw]
2.48 km
De Komeet
2.78 km
CBS de Evenaar
2.96 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Gamma
224 m
Hema
224 m
Coop
224 m
Zeeman
224 m
Aldi
313 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Wormer
1.35 km
Zorgcentrum Saendelft
2.68 km
Westzijderveld
3.76 km
Kind Zorg
5.69 km
De Kolk
8.53 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Thijssen makelaardij

Zaanstreek