Burano

Burano | Maximaal woongenot in Zaandam!

Op loopafstand van het centrum van Zaandam, in een appartement in Burano! Het project bestaat uit drie gebouwen: Casa Azzurro, Casa Blu en Casa Verde. Er is een breed aanbod aan appartementen. Een knus tweekamerappartement bijvoorbeeld, perfect voor starters of een flexibel driekamerappartement, waarbij de extra slaapkamer kan dienen als thuiskantoor, kinderkamer of inloopkast. Nog meer ruimte nodig? Dan is een vierkamerappartement de perfecte keuze. In Burano zijn er woningen voor iedereen!

Casa Verde: 83 appartementen verdeeld over 13 woonlagen;
Casa Blu: 34 appartementen verdeeld over 6 woonlagen;
Casa Azzurro*: 26 levensloopbestendige appartementen verdeeld over 7 woonlagen

Keuken & Badkamer
Uw appartement in Burano is voorzien van een luxe Bribus keuken, compleet met hoogwaardige inbouwapparatuur van ATAG. De keuken heeft met witte kasten en een zwart composiet werkblad een tijdloze uitstraling. Qua apparatuur heeft u de beschikking over een inductiekookplaat met afzuigkap, een combi oven met geïntegreerde magnetron, een koelvriescombinatie en een vaatwasser. De opstelling van de keuken kan per woningtype variëren. Dit vindt u terug op de plattegrond. Ook inde badkamer zie je de aandacht voor kwaliteit terug. De vloer is betegeld met zwarte vloertegels, de wanden met witte wandtegels tot aan het plafond.

Ligging en bereikbaarheid
De wijk waarin Burano wordt gebouwd, Inverdan, is onderdeel van het vernieuwde kloppende stadshart van Zaandam. De stedelijke vernieuwing in dit gebied draagt bij aan een fijne, moderne woonsfeer, met ruimte voor cultuur, winkelen en horeca. Je woont hier vlakbij het centrum van Zaandam, waar je terecht kunt voor dagelijkse boodschappen en een uitgebreid winkelaanbod. De bus stopt voor de deur en het centraal station is 700 meter van de locatie. Op 15 minuten met de trein ben je al in Amsterdam maar dichterbij huis is het ook genieten, je woont hier namelijk vlakbij de karakteristieke Zaandamse natuur, met haar bijzondere molens, rietkragen en sloten.

Energiezuinig
Door de aanwezigheid van een warmtepomp kunt u op een energiezuinige manier verwarmen en koelen. Met als gevolg aanzienlijke lagere energielasten voor u als huurder. Dit voordeel komt iedere maand terug.

Buitenruimte& binnentuin
Bij elk appartement is een buitenruimte aanwezig, een balkon, terras of loggia. Daarnaast beschikt het complex over een schitterende binnentuin waar alle bewoners gebruik van kunnen maken.

Parkeren
Voor het parkeren is er een mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de parkeergarage de kosten zijn € 115,-incl. servicekosten per maand.

*Casa Azzurro
Burano is ook prettig wonen als er (in de toekomst) wellicht zorg nodig is. Casa Azzurro, is hier speciaal voor ingericht. De appartementen zijn levensloopbestendig gebouwd en met zorgaanbieder De Zorgcirkel op de begane grond, is hulp letterlijk heel dichtbij.

Interesse?
Schrijf u dan direct in via de projectwebsite hureninburano.nl
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Opera
114 m
Bushalte Durgerdamstraat
304 m
Bushalte Gaasperdamstraat
371 m
Bushalte Westerwateringtunnel
415 m
Busstation Station NS
616 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
openbare basisschool Het Eiland
732 m
r.k. basisschool De Rietvink
762 m
Fluxus
809 m
De Dijk Oost
1.12 km
De Bieb
1.75 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
DIO Drogist
680 m
VVV
700 m
Albert Heijn
720 m
Rabobank
731 m
Media Markt
820 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Kind Zorg
383 m
Westzijderveld
1.74 km
De Kolk
4.81 km
Apotheek Wormer
6.06 km
Zorgcentrum Saendelft
6.27 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars