De Bankier, Zaandam

Volledig verkocht

Inschrijven tot maandag 29 april 12 uur!

De Bankier

De Bankier ''Toekomst met een bijzonder verleden''

Waar eerst verzet heerste, volgt nu de overgave. Je overgeven, nee, sterker nog, ondergedompeld worden in het bruisende centrum van Zaandam. Genieten. Waar watervallen, terrasjes en kleurige gevels de nieuwe levendigheid uitstralen. Verse broodjes, specialiteiten en delicatessen op elke hoek. Het verbond tussen culinair en cultuur, van sport en spel, gemak en prikkels. Eén stap verwijderd van jouw huisdeur. Van thuis. Waar jij tot rust komt en geniet van het leven.

Op een historische plek aan de kop van de Westzijde worden twaalf schitterende appartementen gerealiseerd. De voormalige koopjesmarkt Big Bazar wordt getransformeerd naar een appartementencomplex, dat naadloos aansluit bij de nieuwe uitstraling van het Stadshart. Authenticiteit en respect voor het verleden worden vrij vertaald naar moderne materialen en duurzame technieken. De begane grond wordt bestemd voor winkelruimte. De twee bovenverdiepingen plus een extra woonlaag bieden de ruimte aan 12 koopappartementen, elk met één slaapkamer, gescheiden badkamer en toilet. De gebruiksoppervlakken variëren van circa 49 tot bijna 87 vierkante meter.
Elk appartement krijgt vloerverwarming als hoofdverwarming, eventueel per vertrek regelbaar. Bij de appartementen op de 1e en 2e verdieping leiden openslaande deuren in de woonkamers naar Franse balkons. Hierdoor valt gevelhoog daglicht binnen. Op de bovenste (3e) etage zijn alle woningen voorzien van een dakkapel. Het spreekt voor zich dat alle kozijnen en ramen conform de huidige eisen van duurzaamheid en veiligheid worden opgeleverd. Het dubbel glas is HR++
Wanden, plafonds en vloeren worden met afwerking maar zonder decoratie opgeleverd. Badkamer en toilet worden ieder geheel betegeld en voorzien van sanitair. Hiervoor zijn vaste stelposten in de koopsommen opgenomen voor het geval de koper af wil wijken van de standaardoplevering. De keukens zijn niet aangebracht, al liggen de aansluitingen er uiteraard wel. 
De vloerverwarming en warmwatervoorziening krijgen aanvoer vanuit een eigen HR-ketel. Deze wordt opgesteld in de eigen technische ruimte annex berging. Het grootste appartement ( circa 87 m2) heeft aangrenzend aan de slaapkamer een extra onbenoemde ruimte, ideaal voor een walk-in-closet.

De woningen zijn bereikbaar via een galerijenstelsel.
Het trappenhuis ligt aan de achterzijde, te bereiken via een hoofd- en zij-entree.
Elk appartement krijgt een aparte berging, op de begane grond wordt een gezamenlijke fietsenberging plus containerruimte gerealiseerd.

Highlights:
- HR++ glas
- Geheel conform het politiekeurmerk veilig wonen
- Vloerverwarming voorzien
- Gelegen in het centrum van Zaandam
- Unieke uitstraling
- Gunstig en centrale ligging
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: