Koopprijs

Van € 545.000 - € 599.000

Aantal woningen

4

Woonoppervlakte

140 m2 tot 141 m2
Inhoud
427 m3 tot 430 m3

Omschrijving

Goed nieuws aan de Zaan!

De omgevingsvergunning van appartementengebouw B en de Herenhuizen uit fase 1 is nu verleend, en de vergunning voor appartementengebouw A is ook ingediend. De voorbereidingen op de locatie zullen de komende periode dan ook steeds zichtbaarder worden. Het is tijd om te starten met de verkoop van fase 2!

Vanwege de huidige situatie rond het Corona-virus zal er helaas geen verkoopmanifestatie op de locatie plaatsvinden. Alle informatie zal online beschikbaar komen via de projectwebsite, zodat u op eigen gelegenheid een keuze tussen de prachtige appartementen kunt maken. Uiteraard zijn de makelaars u graag van dienst en zorgen wij via telefoon- en videogesprekken dat u op een veilige en comfortabele manier alle informatie tot u kunt nemen.

Van 3 april 12:00 uur tot 20 april 17:00 uur kunt u zich inschrijven voor de stijlvolle appartementen en de twee penthouses op verdiepingen vijf en hoger van appartementengebouw A.

Voor elk bouwtype zijn er meerdere appartementen beschikbaar.
U kunt zich laten informeren bij één van de makelaars.

Woningmodel ''De Stokerij'' (verdieping 5 tot en met 8)

In De Industrieel komen 8 ruime hoekappartementen van het type De Stokerij met een woonoppervlakte van 136 tot 141 m2. De appartementen liggen op de hoek van de brug, Zaanzijde en zijn met het balkon naar de Zaan georiënteerd.
Elke dag een prachtig en levendig uitzicht vanaf het balkon van 12,5 m2! Bouwnummer A1.05 heeft zelfs een terras van 45 m2, met een volle blik op de Zaan. De woning op de 8e woonlaag heeft 28 centimeter extra vrije plafondhoogte.
Deze ruime hoekappartementen zijn heerlijk licht door de grote raampartijen. Ze hebben drie slaapkamers, een ruime entreehal, bergruimte in het appartement en in de ondergrondse stallingsgarage en ze zijn voorzien van een Villeroy en Boch badkamer met douche, bad en een wastafel en een separaat toilet.

- Balkon aan de Zaan!
- Veel lichtinval d.m.v. grote raampartijen
- Separate berging in de stallingsgarage
- Gemeenschappelijke zonnepanelen
- Voorzien van extra isolerende triple beglazing
- Volledig geïsoleerd

Lees verder...
Bnr.
Reset
505 De Stokerij (fase 2) € 625.000

De Stokerij (fase 2)

Bouwnummer 505 - € 625.000

Verkocht

141 m2 woonoppervlakte

13 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Stokerij (fase 2) in het project De Industrieel