Koopprijs

Van € 599.000

Aantal woningen

20

Woonoppervlakte

91 m2
Inhoud
278 m3

Omschrijving

Wij bieden een schitterende kans aan om een nieuwbouw appartement te kopen welke dit jaar nog wordt opgeleverd.

Bouwnummer A8.07, type de Maalderij.

De Industrieel is een nieuw icoon aan de Zaan. Prachtige appartementen worden daar op dit moment gebouwd en worden in de tweede helft van 2022 aan haar nieuwe bewoners opgeleverd.

De locatie waar De Industrieel wordt gebouwd is aan de Westzijde, vlakbij de Prins Bernhardbrug. In veel opzichten een perfecte plek: direct aan de oever van een mooie, levendig bevaren rivier en dichtbij de uitvalswegen richting het noorden en naar Amsterdam, maar ook vlakbij het gezellige centrum van Zaandam!

Het appartementengebouw is met acht bouwlagen gesitueerd bovenop een half-verdiepte parkeergarage met bergingen. Door het ontwerp met donkergekleurd metselwerk wordt er gebouwd aan een stoer en stevig gebouw. Het industriële karakter wordt versterkt door zorgvuldig gepositioneerde grote balkons aan de gevel. De kleurstelling van de gevelopeningen is warm donker en verwijst met haar detaillering naar het industriële verleden van de locatie. Op het dak bevinden zich twee bijzondere penthouses.

Het uitzicht vanuit de appartementen en terrassen is prachtig. U kijkt fraai de bocht van de Zaan in richting het centrum en geniet elke dag van de vergezichten en gezelligheid op het water.

Het appartement De Gashouder 92 bevindt zich op de 8e (bovenste!) woonlaag en heeft een woonoppervlakte van circa 91 m2 en een riant balkon aan de Zaanzijde.

Vanuit de woonkamer heeft u door de grote raampartijen een prachtig zicht op de Zaan. En bij mooi weer geniet u van ditzelfde uitzicht vanaf het ruime balkon van 12,5 m². Er zijn twee slaapkamers, en het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage en tevens bevindt zich in de stallingsgarage ook de fietsenberging.


Indeling:

Ruime entree met toegang naar de twee slaapkamers, het separate toilet en de ruime badkamer. Het sanitair wordt casco opgeleverd, zodat u na oplevering deze naar eigen smaak kunt inrichten. De badkamer biedt mogelijkheden voor een bad. De ruime woonkamer bevindt zich aan de Zaan-zijde en heeft grote raampartijen. De keuken wordt eveneens casco opgeleverd. Naast de keuken bevindt zich een praktische bergruimte waar tevens de opstelplaats voor wasmachine en droger zich bevinden en hier wordt tevens de warmtepomp geplaatst.


- Balkon aan de Zaan!
- Veel lichtinval d.m.v. grote raampartijen
- Separate berging in de stallingsgarage
- Gemeenschappelijke zonnepanelen
- Voorzien van extra isolerende triple beglazing
- Volledig geïsoleerd
- Parkeerplaats in stallingsgarage
- Vloerverwarming (met ruimteregeling!) in het gehele appartement
- Casco oplevering sanitair en keuken
- Bouwnummer A8.07, appartement type De Maalderij in gebouw A
- Oplevering vanaf tweede helft 2022
- Koopsom € 599.000,-- v.o.n. (inclusief parkeerplaats en rente tot 1-1-2022)

Lees verder...
Bnr.
Reset
506 De Maalderij € 430.000

De Maalderij

Bouwnummer 506 - € 430.000

Verkocht

91 m2 woonoppervlakte

13 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Maalderij in het project De Industrieel