Koopprijs

Van € 390.000 - € 475.000

Aantal woningen

4

Woonoppervlakte

94 m2 tot 95 m2
Inhoud
287 m3 tot 291 m3

Omschrijving

Goed nieuws aan de Zaan! 

De omgevingsvergunning van appartementengebouw B en de Herenhuizen uit fase 1 is nu verleend, en de vergunning voor appartementengebouw A is ook ingediend.
De voorbereidingen op de locatie zullen de komende periode dan ook steeds zichtbaarder worden. Het is tijd om te starten met de verkoop van fase 2!
 
Vanwege de huidige situatie rond het Corona-virus zal er helaas geen verkoopmanifestatie op de locatie plaatsvinden. Alle informatie zal online beschikbaar komen via de projectwebsite, zodat u op eigen gelegenheid een keuze tussen de prachtige appartementen kunt maken. Uiteraard zijn de makelaars u graag van dienst en zorgen wij via telefoon- en videogesprekken dat u op een veilige en comfortabele manier alle informatie tot u kunt nemen.

Van 3 april 12:00 uur tot 20 april 17:00 uur kunt u zich inschrijven voor de stijlvolle appartementen en de twee penthouses op verdiepingen vijf en hoger van appartementengebouw A.

Voor elk bouwtype zijn er meerdere appartementen beschikbaar.
U kunt zich laten informeren bij één van de makelaars.

Woningmodel ''De Branderij'' (verdieping 5 tot en met 8)

Extra raampartijen door kop-gevel Woningtype De Branderij, met een extra ruime slaapkamers, een woonoppervlakte van 91 tot 95 m2, en is gelegen op de hoek van de 2e tot en met 8e woonlaag.
Deze hoek levert u een licht en zonnig appartement, met een weids uitzicht van de Westzijde en het groene middengebied tot aan de Zaan. Het balkon is 10 m2 groot. 
Uw keuken realiseert u in de extra brede woonkamer van 8,5 meter. De appartementen hebben verder een Villeroy en Boch badkamer met douche, bad, wastafel en een separaat toilet. Appartement A8.13 wordt uitgevoerd met 28 centimeter extra plafondhoogte. De woningen hebben een berging in de ondergrondse stallingsgarage.

- Separate berging in de stallingsgarage
- Gemeenschappelijke zonnepanelen
- Voorzien van extra isolerende triple beglazing
- Volledig geïsoleerd

Lees verder...
Bnr.
Reset
513 De Branderij (fase 2) € 397.000

De Branderij (fase 2)

Bouwnummer 513 - € 397.000

Verkocht

94 m2 woonoppervlakte

10 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Branderij (fase 2) in het project De Industrieel