De Klamperhoek

Stadsappartementen en loftwoningen in de verkoop

De inschrijving voor De Klamperhoek is inmiddels gesloten.

DE KLAMPERHOEK
STADSAPPARTEMENTEN & AMSTERDAMSE LOFTWONINGEN

In het centrum wonen van Zaandam. Wie wil dat niet? Het is mogelijk aan de Oostzijde! Na een wandeling over de steiger langs de Zaan bent u binnen 10 minuten in het centrum!

De Oostzijde krijgt meer en meer de allure van vroeger terug. Statige herenhuizen worden afgewisseld met gestapelde woningen in de herkenbare pakhuisstijl van het Zaanoeverproject.

Wij presenteren u ruim dertig verschillende twee- en driekamer appartementen op de hoek van de Oostzijde en de Klampersstraat. Het pand vervangt het karakteristieke vervallen ‘Pand van Middelhoven’. Appartementencomplex ‘De Klamperhoek’ houdt, door het ontwerp, de rijke historie van de locatie in ere en biedt tegelijkertijd een uitgekiende mogelijkheid voor kleine gezinnen, stelletjes maar ook alleenstaanden op de koopwoningmarkt.

De woningbehoefte van Zaanstad is groot. Zeker in het centrum van Zaandam zoeken jonge mensen, die aan het begin staan van hun maatschappelijke carrière, een fijne plek om te wonen. Dichtbij openbaar vervoer, winkels en uitgaansmogelijkheden. Praktisch en betaalbaar.

Aan de uitstraling is veel aandacht besteed. Een gebouw met veel verspringende nok- en goothoogtes zorgt voor een interessant beeld, alsof het al jaren staat. Er is in de buitengevel gewerkt met hardstenen onderdorpels, keramische leipannen, verschillende stenen en metselwerkverbanden waardoor het pand een ‘rijke’ uitstraling krijgt. Met, onder meer, Franse balkons, zonnecellen op het dak en vloerverwarming in de appartementen heeft het extra luxe en comfort. Een prettige plek om thuis te komen en met voldoende vertier in de buurt om de deur weer uit te gaan. Ook aan het binnenterrein is veel aandacht besteed, verschillende kleuren gebakken klinkers en fraai aangelegd groen zorgen voor een prettige sfeer.

TOPLOCATIE

De Oostzijde maakt deel uit van het Zaandamse stadscentrum. Niet voor niets begon hier de stadsvernieuwing met het bouwen van luxe appartementen aan de Zaanoevers. Het is goed bereikbaar voor autoverkeer en ligt toch net buiten het autoluwe stadshart. De aansluiting op het Rijkswegennet is prima: de Ring A10 rond Amsterdam kun je snel bereiken, net als de A7 richting Hoorn.

Het meest voor de hand liggende vervoermiddel voor woon-werkverkeer is de trein. In het spitsuur vertrekken om de paar minuten treinen naar de hoofdstad, zelfs in de daluren gaat er elke tien minuten een trein naar Amsterdam-Sloterdijk waarna je in mum van tijd in Haarlem, Schiphol of het Centraal Station kunt zijn met al haar ontsluitingsmogelijkheden.

Van de Oostzijde naar het NS-station loop je door het vernieuwde Stadshart, langs het horecaplein de Dam en binnenkort passeer je nabij het station het prestigieuze Cultuurcluster. Daarmee nadert de stadsvernieuwing van het centrum de voltooiing. Met de sterk verbeterde uitstraling is Zaandam de ideale woongemeente binnen de Metropoolregio.

STADSAPPARTEMENTEN & LOFTWONINGEN

In het plan worden 28x 2/3 kamer appartementen gerealiseerd. Ze hebben allen zicht op een straatgevel en de hoek appartementen op 2 straten. Ook zijn er verschillende appartementen met een hoog plafond tot maximaal 3,8m.
Er zijn in het plan 4 Amsterdamse loftwoningen gelegen. Deze zeer populaire woning-indeling is uniek in Zaanstad en fantastisch om in te wonen. Al uw gasten zullen verbluft zijn van deze moderne vorm van wonen. Alle loftwoningen hebben een eigen balkon. 1 loftwoning is vrijstaand en voorzien van eigen berging.
De entree van de woningen en trappenhuizen kan bereikt worden middels het fraaie binnenterrein . Via het trappenhuis of lift kan de galerij bereikt worden. Bij de gezamenlijke entree op de begane grond kan contact worden gemaakt met de bewoners van de appartementen dmv bellentableau met intercomfunctie,
Kunststofkozijnen met nagenoeg geen onderhoud en zwevende dekvloeren met vloerverwarming onderstrepen de luxe van het complex. Zoals tegenwoordig het geval is bij nieuwbouwwoningen zal er geen keukenmeubel worden aangebracht. Wel worden alle installatie voorzieningen verzorgd.

ALGEMENE VOORZIENINGEN

De Klamperhoek krijgt een klassieke uitstraling met voorzieningen passend in deze
tijd en horende bij deze locatie, met eigen parkeerplaatsen en gezamenlijke
fietsenstalling/bergruimten. Het spreekt voor zich dat er voldoende oplaadmogelijkheden zijn voor elektrische fietsen, scooters en auto’s.

Wat steeds meer voor komt is een gemeenschappelijke dakterras, deze is bereikbaar via de galerij op de derde etage en toegankelijk voor alle bewoners. Men heeft hier een fantastisch uitzicht. Op deze beschutte plek kan men met elkaar ontspannen en kan de community building worden versterkt. Ook is het groot genoeg voor diverse zitjes voor meer privacy, hoe luxe is dat?

Zonnecellen, die stroom produceren, worden aangesloten op de algemene voorzieningen. Hierdoor zullen de servicekosten voor de bewoners worden gereduceerd. Het vrijstaande gebouw wordt solitair voorzien van zonnestroom.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

klamperhoek_downloads


Download

Download

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: