De Makelaar Zaandam

Inschrijven voor appartementen in dit project is mogelijk tot 10 juli om 14.00 uur! Voor meer informatie over nieuwbouwproject De Makelaar kunt u mailen naar: nieuwbouw@thijssenmakelaardij.nl

De Makelaar kiest voor prominent wonen

Aan de Provincialeweg in Zaandam, naast de Hermitage, verrijst appartementencomplex De Makelaar. Een imposante woontoren in de inmiddels voor het Zaandamse Stadshart zo kenmerkende bouwstijl: fraaie gevels, sierlijke afwerking en een uitgekiend gebruik van het sterke, inmiddels wereldberoemde, kleurenpalet.

De Makelaar wordt een uitblinker. Met 20 appartementen, waarvan 2 penthouses, is er volop keuze voor de toekomstige bewoners. Over zes etages verdeeld, variëren de woonoppervlakken van circa 70 tot 110 m², met twee, drie of zelfs vier kamers. De bovenste drie woonlagen zijn voor de penthouses met woonoppervlakken van circa 180 tot 225 m² en een werkelijk weer-ga-loos uitzicht over de Zaandamse skyline en de uitgestrekte horizon daarachter.
Bewoners van de Metropoolregio Amsterdam vinden hier ruimte, comfort en luxe binnen hun financiële reikwijdte!

Bereikbaarheid Zaandam
Alle bekende knooppunten in auto-, trein- en busverkeer liggen bij De Makelaar onder handbereik. Drie minuten lopen naar het juiste perron van het NS-station, 12 minuten met de trein en dus sta je binnen een kwartier op het Centraal Station! Met in de spitstijden zo'n 8 tot 10 treinen per uur blijkt woon-werkverkeer vanuit Zaandam vaak gunstiger dan vanuit de hoofdstedelijke woonwijken.
De ligging aan de Provincialeweg, naast de ingang van parkeergarage Hermitage, garandeert een snelle aftocht of aankomst per auto. Met de ontsluiting van de tweede Coentunnel is doorstroming naar het complete Rijkswegennet via A8, A9 en A10 uitstekend.
Daarnaast bieden de fietssnelweg, de Hempont (voor fietsers gratis afvaart elke 20 minuten) en de verschillende veerdiensten tussen Amsterdam CS en de kade bij het nabijgelegen Zaantheater variatie in de dagelijkse routine.

Het Zaandamse Stadshart
De Makelaar draagt bij aan de vernieuwing van het inmiddels gelauwerde Zaandamse stadscentrum. Winkelen, horeca en cultuur vormen samen met wonen de speerpunten van de verlevendiging. Het zijn tenslotte de mensen die een stadshart laten kloppen.
De diversiteit in winkels, bekende ketens als Primark en Zara kozen Zaandam voor hun conceptstores, en het brede horeca aanbod met restaurants, terrassen, café's en foodstores maken het gezellig. Zowel het Zaantheater als Pathé liggen op loopafstand. De komst van het Cultuurcluster, met onder meer de bibliotheek, muziekschool, theaterzaal en poppodium, en de vernieuwing van NS-Zaandam liggen in het nabije verschiet.

Heerlijk wonen: De Makelaar
Woontoren De Makelaar bestaat uit 18 appartementen, waarvan 2 op de begane grond met tuin of terras, en 2 penthouses. Er worden in totaal 9 woontypen onderscheiden. De twee appartementen op de begane grond hebben een tuin of terras, grenzend aan doorgaand water. De appartementen op de verdiepingen hebben een balkon of een loggia (inpandig balkon). Manshoge raampartijen en openslaande deuren worden verrijkt met een frans balkon waarmee buiten en binnen met elkaar worden verbonden.
Elk appartement heeft een eigen HR-combiketel en ruime berging met aansluiting voor wasmachine en -droger. Keuken, badkamer en toilet worden voorzien en kunnen middels stelposten naar eigen smaak worden ingericht.
De entree van De Makelaar bevindt zich aan de Provincialeweg. Hier worden alle centrale voorzieningen geplaatst, als trappenhuis en liftinstallatie. Voor de op te richten Vereniging van Eigenaren is een Meerjaren Onderhouds Plan (MJOP) opgesteld wat voorziet in de gezamenlijke kosten van onderhoud.

De Appartementen
De appartementen worden gesitueerd vanaf de begane grond tot en met de vijfde etage. Er is keuze uit 7 verschillende woontypen, met twee, drie of vier slaapkamers.
Lees verder...