De Zaag

Nieuwbouwappartement of eengezinswoning in Zaandam huren?

Schrijf je hier in voor een beschikbare woning

In Inverdan-West is de verhuur van nieuwbouwwoningen inmiddels gestart!
Ter hoogte van het NS station Zaandam is een heel nieuwe buurt verrezen: De Zaag. Geheel passend in de stadsvernieuwing en met de blik op de toekomst is de verhuur van de eengezinswoningen, maisonnettes en appartementen gestart. Met het NS station op een paar minuten lopen waar Intercity's af en aan rijden en je in 12 minuten naar Amsterdam Centraal brengen! En volop de ruimte om te leven (126 tot en met 163 m2 woonoppervlakte). Wat een goed alternatief!

De Zaag biedt huurders de ruimte
Aan de westkant van Zaandam is, vlakbij het poldergebied, een nieuwe woonbuurt verrezen. Momenteel wordt de laatste hand gelegd om de eengezinswoningen, appartementen en maisonnettes geschikt te maken voor de verhuur. De aantrekkelijk ingerichte wijk ligt ter hoogte van het NS station en de gloednieuwe verbinding met het gezellige stadshart.
De Houtveldweg verbindt de wijk, met de straatnamen Letterhout, Cambarahout, Cypressehout en Satijnhout, snel en efficiënt met de uitvalswegen. Winkels en supermarkten liggen op loopafstand.

Alle appartementen en maisonnettes beschikken over een eigen buitenruimte.
De eengezinswoningen, 34 in totaal, hebben allemaal een tuin met aparte berging.

Er zijn nog een tweetal maisonnettes en een eengezinswoning beschikbaar.

- Een mooie lichte 3 kamer maisonnette van maar liefst 163 m2, met een hele grote zolder, aan de Satijnhout 21 voor € 1.625,-;
- een mooie 5 kamer maisonnette van maar liefst 158 m2, met een zonnig balkon, aan de Satijnhout 13 voor € 1.625,-;
- een 4 kamer eengezinswoning van 126 m2, met een zeer ruime woonkamer aan het water, 2 zeer ruime slaapkamers en een zolder, aan de Letterhout 78 voor € 1.475,-.

DE ZAAG LIGT OP EEN PAAR MINUTEN LOPEN VAN HET NS STATION OF EEN KWARTIER AUTORIJDEN VANAF AMSTERDAM.

Alle woningen worden opgeleverd met sanitair en een moderne keuken, compleet met inbouwapparatuur als een keramische kookplaat met afzuigkap, combi-magnetron, koel-/ vriescombinatie en een vaatwasser. Tegelwerk en kleurkeuze zijn neutraal uitgevoerd.
De woningen worden zonder vloer- en wandafwerking opgeleverd. Vloerverwarming is wel reeds aangelegd, er zijn geen radiatoren.
Parkeerruimte is ruimschoots voorhanden, hiervoor is een vergunning benodigd. Deze is aan te vragen bij de gemeente Zaanstad.

De woningen worden verhuurd door de Zaandamse makelaars HVMS en Kuijs Reinder Kakes. Belangstellenden kunnen zich via de onderstaande button inschrijven voor een woningtype naar keuze. Gevraagd wordt om inkomensgegevens, werkgeversverklaring en kopie paspoort in het gesloten systeem te uploaden waarna de inschrijving automatisch wordt verwerkt. Houd deze dus paraat. Toewijzing geschiedt na persoonlijke gesprekken waarin de wederzijdse rechten en plichten aan de orde komen. Zo zal een glasverzekering verplicht worden.

Verhuurprocedure
Het is nog mogelijk om in te schrijven voor een huurwoning binnen De Zaag. Via de button kom je in het beveiligde gedeelte van de inschrijvingsmodule. Hier kun je jouw voorkeur opgeven en de gevraagde bescheiden uploaden.

De belangstelling voor huurwoningen binnen de vrije sector is groot. Vrijheid en flexibiliteit zijn primaire redenen om te kiezen voor een huurwoning. Bezit brengt immers verantwoordelijkheden met zich mee waar niet iedereen zich aan wil of kan binden. Deze liggen in dit geval bij de verhuurder. Met de oplevering van De Zaag valt er dus weer te kiezen!
Lees verder...