Gouwpark - Residence William, Zaandam

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Gouwpark - Residence William

IN VERKOOP “RESIDENCE WILLIAM”

VERKOOPEVENEMENT ZATERDAG 12 OKTOBER A.S.
Op zaterdag 12 oktober, tussen 12.00 en 15.00 uur, is het verkoopevenement van de eerste fase woningen (alle woningtypes) en appartementen in ‘Residence William’ . Het verkoopevenement vindt plaats in De Koffiezaak (in de centrale hal van de Albert Heijn XL, direct naast de bouwlocatie).

HEEFT U ZICH AL AANGEMELD VOOR HET EVENEMENT?
We hebben al veel aanmeldingen mogen ontvangen voor aanstaande zaterdag. Heeft u zich nog niet aangemeld en wilt u langskomen? Wij verzoeken u om het tijdstip van uw voorkeur door te geven in uw woonaccount. Heeft u nog geen account? Dan kunt u deze op de website gouwpark.nl eenvoudig aanmaken.

INSCHRIJVEN IS NU AL MOGELIJK
Mocht u nu al weten welke woning(en) of appartement(en) uw voorkeur heeft dan is het vanaf nu mogelijk om u in te schrijven. In uw woonaccount kunt u tot maximaal 10 voorkeuren voor bouwnummers doorgeven (in volgorde van uw voorkeur). De inschrijving sluit op maandag 28 oktober om 12:00 uur.

In Gouwpark komt een aantrekkelijk vormgegeven appartementengebouw in een V-vorm. Dit robuuste ‘bakstenen’ gebouw huisvest straks in totaal circa 124 appartementen en krijgt de naam ‘Residence William’. Binnen het gebouw komen aan de zijde van het ziekenhuis circa 74 huurappartementen. In de andere vleugel, aan de zijde van het Burgemeester In ’t Veldpark, komen 50 koopappartementen die bereikbaar zijn via een eigen, ruime, entree.

De historie van de kleine oliemolen “de Koning William” (1690) is onlosmakelijk verbonden met de locatie waar de nieuwe woonwijk Gouwpark verrijst. Op een prominente plek in het plan, komt een aantrekkelijk vormgegeven appartementengebouw in een V-vorm. Dit robuuste ‘bakstenen’ gebouw huisvest straks in totaal circa 125 appartementen en krijgt de naam Residence William, als ode aan het kleine molentje. Binnen het gebouw komen aan de zijde van het ziekenhuis circa 75 huurappartementen. In de andere vleugel, aan de zijde van het Burgemeester In ’t Veldpark, komen 50 koopappartementen die bereikbaar zijn via een eigen, ruime, entree.

DRIE- EN VIERKAMERAPPARTEMENTEN
De appartementen liggen op de 1e tot en met de 7e woonlaag van het gebouw. Deze drie- of vierkamerappartementen hebben verschillende oppervlaktes vanaf circa 74 tot circa 120 m² en krijgen een aantrekkelijke indeling en een ruim balkon met een ligging op het zuiden. Op de begane grond komen de individuele bergingen en op het binnenterrein liggen privé parkeerplaatsen.

PENTHOUSES
Op de bovenste verdieping (8e) komen enkele penthouses met oppervlakten vanaf circa 100 tot 182 m2 en (dak)terrassen (circa 20 tot 50m2). De penthouses krijgen allemaal een aantrekkelijke indeling en een bovengemiddelde buitenruimte.

UITZICHT
Vanaf de tweede verdieping kijk je al in zuidelijke richting naar het Burgemeester In’t Veldpark. De hoger gelegen appartementen kijken uit over het park richting Zaandam en hebben in de verte zicht op Amsterdam.

GOUWPARK
Gouwpark in Zaandam ligt strategisch tussen de rivieren de Zaan en de Gouw en grenst direct aan het Burgemeester In’t Veldpark en de wijk Hoornseveld.

MEER INFORMATIE STAAT OP DE PROJECTWEBSITE GOUWPARK.NL
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Brochure


Download

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: