Koopprijs

Van € 655.000 - € 675.000 vrij op naam

Aantal woningen

2 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

143 m2 tot 144 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
109 m2 tot 136 m2
Inhoud
420 m3 tot 425 m3

Omschrijving

TYPE F | RAMMELAARSPOORT

Bouwtype F – Rammelaarspoort– zijn de ruimste woningen van Wonen in het Hazenleger met woonoppervlaktes van minimaal 142,7 m2!
De twee woningen van dit bouwtype zijn op de 1e en 2 verdieping via de voorgevels aan elkaar verbonden en vormen zo samen een poort tussen het Hazepad en de parkeerlocatie van het plan.

Beide woningen hebben een breedte van 5,1 meter, maar variëren onderling qua diepte:
- Bouwnummer 38 (F2): is in de basis op de begane grond 7,2 meter diep en uit te bouwen tot 8,4 meter. Op de 1e en 2e verdieping meet dit huis maar liefst 10,51 meter! (Woonoppervlakte: ca. 144,4 m2 en met uitbouw ca. 150 m2)
- Bouwnummer 39 (F1): heeft op alle verdiepingen dezelfde diepte van 9,3 meter. (Woonoppervlakte: ca. 142,7 m2)

Op de begane grond van dit woningtype wordt de keuken aan de voorzijde gesitueerd. Door de breedte van het huis is het mogelijk om de keuken royaal op te stellen en uw creativiteit los te laten op de verschillende indelingsmogelijkheden.
De woonkamer bevindt zich aan de tuinzijde en krijgt via de grote raampartij van de zijgevel op het westen en de ramen aan de achterzijde veel daglicht binnen.

Op de eerste verdieping zijn in de basis 3 slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Diverse indelingen voor deze verdieping, waaronder het aanbrengen van een inloopkast of het samenvoegen van 2 slaapkamers tot 1 zeer royale is een van de vele mogelijkheden om een eigen stempel op het huis te drukken.

Het sanitair bij deze woningen is van Villeroy & Boch en Grohe kranen.
De badkamer van bouwnummer 39 wordt voorzien van een douche, wastafel en optie voor het plaatsen van een 2e toilet.
De badkamer van bouwnummer 38 is heerlijk ruim – mede door de separaat gelegen toiletruimte - en nodigt uit om eens flink uit te pakken met een extra ruime inloopdouche of ligbad.

De tweede verdieping wordt opgeleverd als een open royale ruimte met een afgesloten techniekruimte voor de warmtepomp, mechanische ventilatie omvormer voor de zonnepanelen en het plaatsen van wasmachine en droger. Liever 1 of zelfs 2 slaapkamer extra? Ook dat is te realiseren op deze verdieping.

Parkeerplek voor 1 auto op de direct naast het huis gelegen afgesloten parkeerlocatie.

--------------------

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype F - Rammelaarspoort in het project Hazenleger