Park de Weer - Fase 2

Wonen in een groene omgeving, nabij een park en toch op steenworp afstand van het stadshart van Zaandam? Park de Weer heeft het.

Na het succes van Fase 1, start vanaf maandag 3 april a.s. de verkoop van Fase 2!
Vanaf 3 april a.s. zijn bij de makelaars op kantoor de brochures, inschrijfformulieren en de prijslijst af te halen.
Het nieuwbouwproject Park de Weer bestaat uit totaal 44 eengezinswoningen en 2 appartementen. Fase 2 betreft de bouwnummers 25 tot en met 46. Hiervan zijn bouwnummer 35 en 36 de appartementen. Het project is gelegen nabij het prachtige Darwinpark aan de rand van Zaandam.

Het project is ruim opgezet met naast de grote achtertuinen per woning een groen speelveld voor jong en oud. Ook de parkeergelegenheid in het plangebied wordt gekenmerkt door de veelheid aan bomen en planten. Tezamen zorgt dit voor een groene en (kind)vriendelijk opgezet plan.

Woningen met een gemiddelde vloeroppervlakte van 110 m2 met op de begane grond een ruime woonkamer tuingericht en een open eetkeuken met uitzicht op de voortuin/straatkant, op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer met luxe sanitair en tegelwerk. Daarnaast nog een ruime zolder waar nog een extra slaapkamer voorzien zou kunnen worden.
De appartementen zijn gemiddeld 65 m2 en hebben naast de woonkamer en open keuken een badkamer en een slaapkamer. Ook is er de mogelijkheid voor een tweede slaapkamer.

Inschrijfprocedure:
Als u belangstelling heeft voor een van de woningen, dan kunt u door middel van een volledig ingevuld inschrijvingsformulier uw interesse aan de makelaar kenbaar maken. De inschrijving sluit op dinsdag 18 april 2017 om 15.00 uur.
Lees verder...