3-kamer appartement (plus), Bouwnummer 440I

Koopprijs

€ 549.000

Woonoppervlakte

110 m2

Omschrijving

Word ZAANSE HELD!

WOONGEBOUW DE RUYTER
De Ruyter is slim ontworpen zodat het geen vier maar zes hoeken heeft en dus héél veel hoekappartementen. Heerlijk ruimtelijke en lichte appartementen waar het daglicht aan twee kanten binnenvalt door de verdiepingshoge ramen. Qua uitzicht kun je kiezen: het historische molenpark of het gezellige centrum van Zaandam? De Ruyter heeft een grote diversiteit aan twee- en drie- kamerappartementen. De architectuur oogt rustig, modern en strak, maar wie beter kijkt ontdekt een subtiele rijkheid in de verschillende typen en kleuren metselwerk.

3-KAMERAPPARTEMENT PLUS
Ben jij op zoek naar een royale living met vrij uitzicht? Dan is dit wat je zoekt! Dit heerlijk ruime appartement heeft een woonoppervlakte van circa 110m² en is gelegen op de achtste verdieping van woongebouw De Ruyter. Het appartement is met balkon én inclusief een complete keuken, sanitair en tegelwerk.

OPTIE VARIANT;
De hoekappartementen type I12 in de Zaanse Helden zijn met 110m² heerlijk ruim. Zelfs zo ruim dat je van een 3- een 4-kamerappartement kunt maken. Informeer hiernaar bij de makelaar.

BIJZONDERHEDEN BOUWNUMMER 440
• Duurzaam en gasloos
• Gelijkvloers
• Adembenemend uitzicht vanaf deze top-etage!
• Woonkamer met open keuken compleet v.v. inbouwapparatuur
• 2 slaapkamers
• Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
• Riante buitenruimte gelegen op het zuidoosten
• Verplichte afname (overdekte) parkeerplaats, de genoemde prijs is exclusief parkeerplaats

De woningen van De Zaanse Helden zijn uiterst duurzaam. Zo geniet je van een relatief lage energierekening en tegelijkertijd van maximaal comfort. Een duurzame waterpomp in combinatie met zonnepanelen zorgt namelijk niet alleen voor warm (tap) water, maar ook vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer.

Wil je ook Zaanse Held worden?
Neem dan contact op met de verkopende makelaars of schrijf je in via de projectwebsite! Hier kun je in de woningzoeker de nog beschikbare woningen in De Zaanse Helden bekijken en je direct inschrijven. Bijkomend voordeel is, dat de bouw van de woningen al is gestart en voor nieuwbouw relatief snel wordt opgeleverd!

Alles weten over De Zaanse Helden?

Elke woensdag inloopavond van 18:00 tot 20:00 uur.

Is je oog gevallen op De Zaanse Helden en wil je graag een persoonlijke toelichting op het aanbod of meer informatie over het project en de omgeving? Of gewoon eens van gedachten wisselen over nieuwbouw versus bestaande bouw? Kom naar de inloopavond voor een informeel en vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. 

Tijdens de inloopavond zijn de makelaars aanwezig, maar ook de financieel adviseurs van Vaes Finance. Handig, want hoe kijken zij aan tegen de mogelijkheid om nu de overwaarde op je huis te verzilveren en tijdelijk te huren? Hoe werkt dat met een overbruggingshypotheek? En kun je je huidige hypotheek, die nou net zo gunstig is, meenemen? Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Zo loop je met het complete plaatje om je keuzes op te baseren weer naar buiten.

Waar?
De oneven weken is de inloopavond op het kantoor van KRK Makelaars. De even weken op het kantoor van Van Vulpen Makelaardij. Check even de website voor meer details. Je kunt zo binnenlopen, maar aanmelden kan ook. Dan zijn we voorbereid op je komst. Dat kan via de website dezaansehelden.nl of even bellen, mailen met ons.

Tot woensdag!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 549.000
Status
Ingetrokken
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Bovenwoning
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m2
Inhoud
555 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Lift

Energie

Energieklasse
A+++

Buitenruimte

Locatie
In centrum

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Parkeergarage

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

Bert van Vulpen Makelaars

Zaandam

De Zaanse Helden

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype 3-kamer appartement (plus) in het project De Zaanse Helden

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.