Appartementen, Bouwnummer 5

Koopprijs

€ 379.500

Omschrijving

Deze voormalige slagerij uit het begin van de vorige eeuw wordt getransformeerd naar twee grondgebonden appartementen en drie maisonnettes. Allemaal op de toekomst gericht, niet alleen qua duurzaamheid, comfort en binnenklimaat, maar ook in aantal vertrekken. Want een extra slaap- of werkkamer verbreedt jouw horizon!

Bouwnummer 5 - 65 m2 GBO
Maisonnette 5 strekt zich uit van voor tot achter over twee woonlagen en drie kamers. Aan de kant van de Langestraat baadt de living in het binnenvallende daglicht. Door een doorzonverbinding te creëren, met centraal de trap die profiteert van de dakkapel op de tweede verdieping. Zo krijgt de keuken volop de ruimte aan de kant van de binnenplaats. Hier bevindt zich ook het toilet. De badkamer en berging zijn boven. De twee slaapkamers liggen aan weerszijden, eentje aan de straatkant, met een groot en kleiner dakraam, de ander heeft een dakraam plus een dakkapel. Ook weer volop daglichtinval dus. Ook deze woning is ideaal voor een twee- of driepersoons huishouden, maar een succesvolle single die graag thuiswerkt vindt hier net zo goed een perfecte stek!

Indeling:
Begane grond: hoofdentree met brievenbussen en bellentableau. Hal met trappenhuis.
1e Etage: entree maisonnette, geheel voorzien van vloerverwarming. Hal met meterkast en garderobe. Lichte woonkamer met hoge raampartijen en open trap naar boven. Doorzonverbinding naar keuken aan de achterzijde, voorzien van dubbele openslaande ramen met bovenlicht. Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset.
2e Etage: overloop met toegang tot technische en facilitaire berging met aansluitingen wasmachine en -droger plus CV-installatie. Geheel betegelde badkamer met inloopdouche en wastafel. Hoofdslaapkamer aan de straatkant, voorzien van twee dakramen. Tweede slaapkamer aan de achterzijde, met dakraam en dakkapel, ook zeer geschikt als thuiswerkplek.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 379.500
Status
Beschikbaar

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Maisonnette
Kenmerk appartement
Appartement
Kwaliteit woning
Luxe

Indeling

Aantal woonlagen
2
Gelegen op
2e woonlaag

Buitenruimte

Locatie
In centrum

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Thijssen makelaardij

Zaanstreek

Langestraat 96

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Appartementen in het project Langestraat 96

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.