De Stokerij (fase 1), Bouwnummer 405

Koopprijs

€ 525.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

141 m2

Omschrijving

De bouw is gestart van De Industrieel: prachtige appartementen pal aan de Zaan, vlakbij het gezellige centrum van Zaandam!

De locatie waar De Industrieel wordt gebouwd is aan de Westzijde, vlakbij de Prins Bernhardbrug. In veel opzichten een perfecte plek: direct aan de oever van een mooie, levendig bevaren rivier en dichtbij de uitvalswegen richting het noorden en naar Amsterdam.

Het project bestaat uit twee appartementengebouwen, waarin de eerste woningen al in de zomer van 2021 aan de nieuwe bewoners wordt opgeleverd. De prognose oplevering voor Blok A, waar dit appartement onder valt, staat gepland voor de zomer van 2022.

Woningmodel ''De Stokerij''

In De Industrieel komen 8 ruime hoekappartementen van het type De Stokerij met een woonoppervlakte van 136 tot 141 m2. De appartementen liggen op de hoek van de brug, Zaanzijde en zijn met het balkon naar de Zaan georiënteerd. Elke dag een prachtig en levendig uitzicht vanaf het balkon van 12,5 m2!
Deze ruime hoekappartementen zijn heerlijk licht door de grote raampartijen. Ze hebben drie slaapkamers, een ruime entreehal, bergruimte in het appartement en in de ondergrondse stallingsgarage. En tevens hoort er een parkeerplaats bij in de ondergrondse stallingsgarage.

- Balkon aan de Zaan!
- Veel lichtinval d.m.v. grote raampartijen
- Separate berging in de stallingsgarage
- Gemeenschappelijke zonnepanelen
- Voorzien van extra isolerende triple beglazing
- Volledig geïsoleerd

Het appartementengebouw A met negen verdiepingen staat op een half-verdiepte stallingsgarage met bergingen. Door het ontwerp met donkergekleurd metselwerk wordt het een stoer en stevig gebouw. Het industriële ontwerp van het gebouw is geïnspireerd op de gasfabriek die ooit op dit terrein stond. Op het dak daarvan stonden vroeger technische ruimten die het uitgangspunt zijn geweest voor de schitterende grote penthouses. In appartementengebouw A komen appartementen met een woonoppervlak van 61 tot 141 m2 met uitzicht op de Zaan en op de Westzijde. De penthouses krijgen een woonoppervlak van 209 tot 222 m2.

Appartementengebouw B met vijf woonlagen komt haaks op de Westzijde te staan. De half-verdiepte parkeergarage met privébergingen tilt het gebouw als het ware iets omhoog zodat u straks optimaal van een prachtig uitzicht kunt genieten. Vaak direct op de Zaan! Ook deze appartementen hebben allemaal grote leefbalkons, terrassen of tuinen en grote raamopeningen. De gevels worden uitgevoerd in een lichte kleur metselwerk met donkere kozijnen. De open galerij is ontworpen in een stalen grid, dat weer geïnspireerd is op de industriële geschiedenis van dit terrein waar ooit een gasfabriek stond. Het woonoppervlak van de appartementen in gebouw B varieert van 79 tot 150 m2. Er komt op de bovenste verdiepingen ook een aantal appartementen met twee verdiepingen. Deze hebben een woonoppervlak van 168 tot 184 m2.

Benieuwd naar de beschikbaarheid? Neem z.s.m. contact ons op!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 525.000 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Galerijflat
Kenmerk appartement
Appartement
Kwaliteit woning
Normaal

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
4e woonlaag
Bouwjaar
2021
Type dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
141 m2
Buitenruimte
13 m2
Inhoud
394 m3
Externe bergruimte
9 m2
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift, Zonnepanelen en Natuurlijke ventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd en Driedubbel glas
Verwarming
Vloerverwarming, Warmtepomp en Warmte terugwininstallatie

Buitenruimte

Locatie
Aan water, In centrum, Vrij uitzicht en Aan vaarwater

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Parkeergarage met 1 plaats

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Thijssen makelaardij

Zaanstreek

De Industrieel

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Stokerij (fase 1) in het project De Industrieel