Thuis aan de Zaan

26 comfortabele en sfeervolle nieuwbouwwoningen

Specials en reguliere woningen
Er zijn twee soorten inschrijfformulieren; één voor de Thuis aan de Zaan specials en één voor de reguliere woningen. De Specials betreffen de eengezinswoningen type C met erker en de kadewoningen type D (bouwnummers 1, 2, 3, 4, 14 en 20). Deze woningen worden per opbod verkocht. Door middel van het Inschrijfformulier Specials kun je tot het einde van de inschrijftermijn een bod uitbrengen op deze woningen. Door middel van het Inschrijfformulier voor de reguliere woningen kun je inschrijven op de overige eengezinswoningen type C en de Zaanse woningen type S en H. Deze worden na sluiting van de inschrijvingstermijn toegewezen door het verkoopteam.

Op een steenworp afstand van onze hoofdstad ligt Zaandam, een prachtige stad die wordt doorsneden door de rivier De Zaan. Aan de oostzijde van deze rivier aan de Bleekersstraat, op de plaats waar vroeger een scheepswerf was gevestigd, wordt Thuis aan de Zaan gerealiseerd: 26 nieuwbouwwoningen in Jaren ’30, Moderne en Zaanse architectuurstijl. Op deze unieke locatie van Thuis aan de Zaan, genesteld tussen de onlangs vernieuwde buurt het Vissershop en de Prins Hendrikbuurt, ben je verbonden met de stad Zaandam en geniet je tegelijkertijd van de rust en vrijheid van wonen aan het water.

Zin in een bezoek aan een grotere stad? Geen probleem: in een mum van tijd sta je in de binnenstad van Amsterdam. Dat is Thuis aan de Zaan: wonen op een unieke en rustige locatie, maar met alle gemakken van de (grote) stad dichtbij!

Thuis aan de Zaan bestaat uit 26 woningen in diverse architectuurstijlen: 19 eengezinswoningen in Jaren ’30 architectuur, 3 kadewoningen in Moderne architectuur en 4 woningen in de typische Zaanse architectuurstijl. Welke woning je ook kiest: in Thuis aan de Zaan ben je verzekerd van een comfortabele en duurzame woning die standaard al zeer praktisch is ingedeeld.

In Thuis aan de Zaan bieden we uiteraard voor ieder woningtype de gebruikelijke opties aan. Maar bij de eengezinswoning type C heb je zelfs de unieke mogelijkheid om je woning compleet woonklaar te laten opleveren door te kiezen voor één van de eigentijdse Woonsferen van Victor&Wonen. Op het moment dat je de sleutel krijgt hoef je niet meer te klussen. Wij brengen dan een complete keuken, een luxere badkamer en toilet, maar ook wandkleuren en vloeren voor jou aan. Daarnaast kun je per verdieping kiezen voor een indeling die past bij jouw Leefwijze.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Thuis aan de Zaan inschrijfformulieren


Download

Download

Download

Download

Download

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: