Maisonnette, Vinkenstraat -H

Huurprijs

€ 1.495 Per maand

Woonoppervlakte

68 m2

Omschrijving

In het project VINKENDAM zijn in totaal 19 compleet nieuwe appartementen gerealiseerd. Er is een grote diversiteit aanwezig, variërend van 1 tot 3 kamer appartementen in verschillende maatvoeringen. Enkele appartementen zijn voorzien van een dakterras en 2 appartementen zijn verdeeld over 2 verdiepingen. In het gebouw bevindt zich een riante patio die deels ook als buitenruimte fungeert. Deze plek is een gezellige plek om als bewoners samen te komen.

Alle appartementen zijn op een fraaie wijze gestoffeerd en kunnen dan ook direct worden bewoond. De afwerking bestaat onder andere uit een complete keuken met alle gewenste inbouwapparatuur, fraai sanitair, strakke wandafwerking en een sfeervolle vloerafwerking. Zelfs de gordijnrails is al aangebracht!

Wonen op een centralere locatie is vrijwel niet mogelijk. Vrijwel alle voorzieningen en uitgaansmogelijkheden van Zaandam en Amsterdam zijn op korte afstand gelegen. Te voet, met het openbaar vervoer of met de auto is werkelijk alles wat je maar wenst met maximaal 0 tot 30 minuten reistijd te bereiken.

Verder wandel je in een paar minuten naar het schitterend opgeknapte stadshart van Zaandam, waar je heerlijk kunt winkelen en-/of een drankje kunt nuttigen op het horecaplein “de Dam”. Het station ligt aan de rand van het centrum. Van daar brengt de trein je in maar 12 minuten naar Amsterdam Centraal, in 20 minuten naar Schiphol en in minder dan een halfuur naar Alkmaar en Hoorn. Ook met de auto ben je in een mum van tijd op de A7, A8 of A10. Amsterdam is heel dichtbij: zelfs op de fiets/scooter is het goed te bereiken. In de zomer zijn er zelfs veerdiensten die je over het water vanaf het Zaantheater naar Amsterdam CS brengen. Dit maakt de locatie een heerlijke plek om te wonen voor mensen die van gemak en de stad houden.

Bijzonderheden:
- Huurprijzen vanaf € 995,- tot € 1.495,-- per maand excl. gas/water/elektra, excl. € 20,- servicekosten;
- Oplevering woning per 1 november 2020;
- Waarborgsom 2 maanden huur;
- Minimale huurperiode 1 jaar, daarna voor onbepaalde tijd;
- Bruto maandinkomen dient minimaal 3 keer de maandhuur te zijn.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs
€ 1.495 Per maand
Status
Verhuurd

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Overige details
Gestoffeerd

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m2
Inhoud
202 m3

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
CV ketel en Vloerverwarming
Warm water
CV ketel
Bouwjaar CV ketel
vanaf 2020

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Kuijs Reinder Kakes huren

Zaandam

Vinkendam

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Maisonnette in het project Vinkendam