Halfvrijstaand Zaans Huis, Bouwnummer 3

Koopprijs

€ 495.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

120 m2

Omschrijving

Dit halfvrijstaande huis is een fijn gezinshuis van ca. 120 m2. Er worden zes van deze woningen in het plan gerealiseerd: bouwnummers 3 en 4, 5 en 6 en 9 en 10. Beneden is een royale living van ca. 51 m2 met open keuken aan de voorzijde.
De afwerking - als onderdeel van de koopsom - is zeer luxe. Tussen hal en woonkamer een fraaie industriële deur van glas en staal, visgraatvloer van PVC, gladde wanden en een SieMatic-keuken met apparatuur van Miele. De plafonds op de begane grond worden voorzien van glad stucwerk.

Op de eerste verdieping, 3 slaapkamers van ca. 15 m2, ca. 9 m2 en ca. 5 m2. De kamers zijn voorzien van gladde wandafwerking, op de vloer ligt een laminaatvloer naar smaak van de koper. De luxe badkamer, met Villeroy & Boch-sanitair en Hansgrohe-kranen, is voorzien van royaal tegelwerk (60x60 cm op de vloer en 30x60 cm op de wand) en een Easydrain bij de douche. Alles uit te zoeken bij onze showroom.

Tweede verdieping: Opstelplek voor de warmtepomp, aansluitingen voor wasapparatuur. Een ruimte met mogelijkheden: een speelzolder, gym of kantoor… Je maakt hier makkelijk extra kamers.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 495.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m2
Inhoud
425 m3

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs

Zaandam

Hofje van Zaandijk

Is een ontwikkeling van:

Renward

Lokhorst Bouw en Ontwikkeling

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Halfvrijstaand Zaans Huis in het project Hofje van Zaandijk