Plan Hoop

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor een van de woningen die binnen ‘Plan HOOP’ gerealiseerd worden.

De inschrijving is helaas al gesloten, maar u kunt zich nog aanmelden voor de reservelijst!

Het plan is gelegen op 18 km van de binnenstad van Amsterdam, in de nabijheid van NS station Zaandijk-Zaanse Schans, rijkssnelwegen A7, A8, A9 en A10 in de Metropoolregio. De locatie is dus uitstekend bereikbaar te noemen.

Plan HOOP bestaat uit het realiseren van twee nieuwe woningen en de her(nieuwbouw) van gemeentelijk monument ‘Hero de Jager’. De laatste is in januari 2017 aangewezen tot gemeentelijk monument vanwege de bijzondere nog compleet aanwezige zeventiende eeuwse gebintconstructie.

De twee nieuw te realiseren woningen zijn een moderne uitvoering van de Zaanse houten woning. Modern, passend bij de recent gerealiseerde brouwerij Hoop, maar ook vooruitstrevend in duurzaamheid. De architect heeft gekozen voor houten delen, verticaal uitgevoerd aan de bovenzijde van de gevel en een horizontale belijning van de begane grond. Beide woningen zijn standaard voorzien van een warmtepompinstallatie met warmteterugwinning voor douchewater, balansventilatie een vloerverwarming.

De 2 nieuwe woningen worden uitgevoerd met een energieprestatiecoëfficient (EPC) van 0.16. Dit is 60% lager dan de huidige bouwbesluit norm en de woningen voldoen hiermee aan het nieuwste, hoge ambitieniveau van de gemeente Zaanstad (en Amsterdam) op het gebied van duurzaam wonen. De woningen worden bovendien aardgasloos opgeleverd en voorzien van 12 zonnepanelen.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: