Binnenkijken bij Brokking aan de Zaan

29 november 2020

Bij nieuwbouwprojecten is het meestal niet mogelijk om een visuele voorstelling te maken van de werkelijkheid. Maquettes, brochures en tekeningen geven een idee, de locatie bezoeken tekent de sfeer, maar een modelwoning brengt pas echt de woontoekomst tot leven!

Afgelopen weekend konden belangstellenden voor een woning binnen Het Arsenaal 3 binnenkijken bij een reeds opgeleverd herenhuis en een twee-onder-één-kapwoning van Het Arsenaal 1 en 2. Middels een vastgestelde agenda en strakke planning kregen aspirant-kopers een uniek beeld van hun mogelijke woontoekomst. 
Drie verdiepingen met vloerverwarming. Twee badkamers. Drie toiletten. Vier, vijf of zes slaapkamers. De ervaring hoe 190 vierkante meters woongenot aanvoelen... De bewoners lieten hun mooie, nieuwe huis in de handen van de makelaars en schoonmakers. Want uiteraard ging het bezoek coronaproof. 
Na het binnenkijkje kwam de omgeving aan bod. De bouwkavels waren deels uitgezet op eiland 3, waar de heistelling al in positie was gezet. Damwanden markeren de plek waar steigers en tuinen komen, direct aan de Zaanoever verrijkt met insteekhavens. De bezoekers werden geregeld getrakteerd op voorbijglijdende plezier- en binnenvaartschepen. Dát is wonen aan het water.