Welkom in de toekomst!

27 november 2023

Op zaterdag 25 november organiseerde Thijssen Makelaardij een open huis in het pand aan de Langestraat. Hier wordt een voormalige slagerij met magazijn en bovenwoning getransformeerd naar 5 appartementen. Geïnteresseerden konden alvast een kijkje nemen. 

Binnen de nieuwbouw is sfeer proeven en een mogelijke toekomstige woonstek in real life bezichtigen een unicum. Het open huis gaf belangstellenden de gelegenheid om de appartementen te bezoeken, te ervaren hoe de indeling wordt en natuurlijk de omgeving te inspecteren. Daar werd, ondanks het ongezellige weer, gretig gebruik van gemaakt. Potentiële kopers konden direct zien hoe groot de raampartijen zijn, hoe fijn de lichtinval en hoe stijlvol de maisonnettes gebruikmaken van hun slaapverdieping onder de hanenbalken. De maatregelen voor energiezuinigheid, comfort en afwerking waren deels zichtbaar. Dan weet je wat je koopt!

Natuurlijk stond er koffie met gebak klaar! De taartjes zijn op, maar de informatie is natuurlijk uitgebreid voorhanden bij Thijssen Makelaardij. Neem contact op via nieuwbouw@thijssenmakelaardij.nl of bel naar 075 616 86 69 en vraag naar team nieuwbouw. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Langestraat 96?

Bekijk ook het project Langestraat 96

In verkoop
custom media
Meer informatie

Langestraat 96

Zaandam

5 woningen beschikbaar
50m - 70m woonoppervlakte
€ 325.000 tot € 399.500

Bekijk ook het project Langestraat 96 »