Penthouses aan de Westzijde

11 februari 2020

Appartementengebouw De Bankier heeft een vliegende aanloop genomen. De verkoop van de 8 appartementen , die gecreëerd worden in het compleet te transformeren pand aan de Westzijde in Zaandam liep zeer voorspoedig. Nu zijn ook de 2 penthouses beschikbaar gekomen.

Deze twee fantastische woningen op de derde verdieping beschikken respectievelijk over 92 en 101 vierkante meter woonoppervlak. Comfortabel gelijkvloers wonen wordt verbonden met de stad middels een vrijwel geheel glazen erker en een dakterras van minimaal 22 m2. De nabijheid van alle voorzieningen, zoals winkels, restaurants en theater, terwijl ook het station, de bushalte en bijvoorbeeld het Zaans Medisch Centrum onder handbereik blijken. 

De woningen op de bovenste woonlaag van Appartementengebouw De Bankier zijn te bereiken met de lift en beschikken over een separate berging. Aan de achterzijde genieten de bewoners van een groene daktuin, die de duurzaamheid van de woningen en het gebouw illustreert. De begane grond wordt als winkel bestemd. De Bankier, een verwijzing naar de woonstek van bankier van het verzet Walraven van Hall, geeft de Westzijde wederom de grandeur van weleer. U kunt zich via het project op deze site inschrijven voor de penthouses. Volg de link en laat middels uw inschrijving weten dat u graag  in alle opzichten aan de bovenkant van de Westzijde wilt wonen. Wacht niet te lang want u heeft slechts twee buitenkansen.