NieuwWonen Zaanstreek: bekijk hier het huidige en toekomstige nieuwbouwaanbod in de Zaanstreek

NieuwWonen Zaanstreek is een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in deze regio. Het doel van NieuwWonen Zaanstreek is het nieuwbouwaanbod in de Zaanstreek op een overzichtelijke manier weergeven voor woningzoekenden. Op dit moment zijn er dan ook ruim 300 nieuwbouwwoningen in de Zaanstreek aangemeld op NieuwWonen Zaanstreek. Dit heeft als voordeel dat je jezelf niet meer bij verschillende nieuwbouwmakelaars en op verschillende projectwebsites hoeft in te schrijven om het aanbod tot je te kunnen nemen.

Daarnaast biedt NieuwWonen Zaanstreek jou de mogelijkheid om snel informatie te ontvangen over projecten waar jij interesse in hebt. NieuwWonen Zaanstreek telt op dit ruim 7.100 inschrijvingen van mensen die op zoek zijn naar nieuwbouw in deze regio.


De NVM Nieuwbouwspecialisten die zijn aangesloten bij NieuwWonen Zaanstreek zijn:

  • Brantjes Makelaars  

  • Hoorn Makelaarsgroep

  • Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs

  • Thijssen Makelaardij 

Het nieuwbouwaanbod verzameld op één website
   NieuwWonen Zaanstreek: bekijk hier al het nieuwbouwaanbod

   NieuwWonen Zaanstreek helpt jou gericht te zoeken

   Als je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning wil je natuurlijk efficiënt te werk gaan. NieuwWonen Zaanstreek maakt het daarom mogelijk om gericht te zoeken. Als je je woonwensen invult, geef je aan op welke locatie in de Zaanstreek je een nieuwbouwhuis wil kopen of huren en naar wat voor type woning je op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een vrijstaande woning met tuin of een appartement met balkon en prachtig uitzicht? Ook de oppervlakte, indeling en prijsklasse van jouw ideale nieuwbouwwoning vul je natuurlijk in. 


   Het grote voordeel hiervan is dat je als eerste op de hoogte bent van alle ontwikkelingen over nieuwe projecten die op jouw wensen aansluiten. Je voorkomt hiermee dat nieuwbouwprojecten die aan jouw wensen voldoen je ontglippen. Bovendien kun je snel actie ondernemen. Dit is belangrijk in een omgeving als de Zaanstreek waar veel vraag is naar nieuwbouw. 


   Daarnaast informeren we je via onze nieuwsbrief en Facebook. NieuwWonen Zaanstreek zorgt er op deze manier voor dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwbouwontwikkelingen in de Zaanstreek. 

   De voordelen van NieuwWonen Zaanstreek op een rij

   Werkgelegenheid. Zaanstreek ligt in de provincie Noord-Holland. Als je een nieuwbouwwoning koopt of huurt in de Zaanstreek profiteer je van de hoge werkgelegenheid in omliggende steden zoals Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. 

   Gevarieerd aanbod. Of je nu op zoek bent naar een starterswoning met een tuin op het zuiden of een appartement met een prachtig uitzicht: het aanbod nieuwbouwwoningen in de Zaanstreek is zeer divers en daardoor aantrekkelijk voor zowel jong als oud. 

   Gemoedelijke omgeving. De Zaanstreek is het oudste industriegebied van Nederland waar duizenden molens hebben gestaan. De gemoedelijke sfeer is tot op de dag van vandaag merkbaar.

   NieuwWonen Zaanstreek laat jouw nieuwbouwwens in vervulling gaan

   Heb je jouw ideale woning nog niet gevonden? Ook dan biedt NieuwWonen Zaanstreek mogelijkheden. NieuwWonen Zaanstreek wil samen met de betreffende gemeentes en ontwikkelaars toekomstige nieuwbouwprojecten beter laten aansluiten op jouw woonwensen.

   Als er andere zoekers zijn met vergelijkbare wensen brengen wij die belangstelling onder de aandacht bij de gemeentes, provincies en projectontwikkelaars. Door je woonwensen in te vullen, heb je zelf dus invloed op de nieuwbouwontwikkelingen in jouw eigen woonomgeving. Wie weet wordt jouw woondroom dan werkelijkheid! Vanzelfsprekend gaat NieuwWonen Zaanstreek veilig en vertrouwelijk om met jouw gegevens.

   Start jouw zoektocht op NieuwWonen Zaanstreek

   Je kunt vast niet wachten om jouw zoektocht naar een nieuwbouwwoning in de Zaanstreek te beginnen. Vergeet niet om eerst je woonwensen op NieuwWonen Zaanstreek in te vullen, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van nieuwbouwprojecten in de Zaanstreek die hierop aansluiten.